Среща на goblenite.org в Стара Загора

• Началник на темата Началник на темата Valja
  • Начална дата Начална дата
С такова нетърпение чакам да видя снимките. За съжаление не можах да дойда, малко съм болна.:-|

Срещата беше много приятна. Макар и да бяхме малко, беше ми много приятно и времето мина неусетно. Весели празници, момичета.:kissyou:

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ и от мен :kissyou:
Вени не само бе приятна но и полезна , научихме нещо ново от един известен старозагорски гобленар , ама няма да го казваме да са дошли и другите да го чуят :D

Весела Коледа и Щастлива Нова Година!
С пожелания за незабравими празници,изпълнени с много любов и топлота.

Момичета имам предложение:D нека Яна да определи датата на следващата ни среща. Мисля,че и вие ще се съгласите, защото е крайно време да видим на живо тая парковка:D
Така, че ya-ya чакаме предложение за дата !:kissyou:

Момичета,вие дайте предложения, Яна ми писа, че е много ангажирана и ако има възможност, ще дойде на датата която ние определим :kissyou:

Понеже тази събота е работна, ще трябва да свърша много работа в неделя и няма да мога да дойда. Но не е необходимо да се съобразявате с мен. Има други, които работят на смени и ако за тази неделя се обадят, че са свободни, ще ви се радвам на срещата от снимките.
А ако решите за другата неделя съм навита. :kissyou:

Аз и двете недели съм свободна, но щом Вени не може тази неделя, нека да е другата :kissyou:

не пиша защото оставям на работещите да определите датата а аз съм за всяка дата , имам едно предложение като уточним датата да направим съобщение и във фейса май там има от СтЗ и в последно време е доста активен и мисля повече посещаван от форума може пък да привлечен още някой към "постоянното присъствие " :D

СРЕЩА 29.01.2012 г. пицария ЧАЙКА 14.00 часа!

Жужка, можеш да пишеш във ФБ, ще се радваме на нови попълнения!:kissyou:

Защо да си налагаме самоизолация? По тази логика и на работа не трябва да ходя... Аз съм за среща, но както решите...

аз предлагам всеки който има желание да дойде да го потвърди да видим колко ще сме отново камерен състав ще пропусна :kissyou:

Назад