Среща на goblenite.org в Стара Загора

• Началник на темата Началник на темата Valja
  • Начална дата Начална дата
Аз съм на работа, затова не се обаждам :( Иначе винаги имам желание, но... И миналата седмица нямах възможност...

Вени,Жужа и аз сме на линия! Който друг дойде е добре дошъл! Ако размислите в 14.00 в неделя - 13.11 сме на ЧАЙКА.

Жуже, без да искам съм те поизлъгала. Тези топки, за които ти казах са 6 бр. за 1,60 лв., а не за 0,70. Объркала съм се с други играчки за елха.

Да има желаещи за среща?:D
До тази неделя може да не си организирате нещата, затова от по-далечко- какво ще кажете за следващата - 18.12.2011:?:

Обаждам се, да знаете, че съм прочела поканата. Но още не смея да потвърдя, че не знам дали ще съм в града на този ден. Когато имам по-сигурна информация, пак ще пиша. Приятен ден, момичета.

Хайде за последно де се преброим и да решим ще се срещаме ли в неделя. хората си правят коледни партита, а ние за една среща не можем да се съберем, много сме несериозни.

Така е наистина, много сме несериозни...:( Толкова рядко се виждаме и пак с триста зора се събираме :( Аз пропускам среща, само ако съм на работа. Тази неделя уви отново съм на смяна. Дано се организирате...

Камерният състав ще сме на линия в 14.00ч, пицарията и ще се радваме на всеки който дойде :kissyou:

:kissyou: Аз също вече съм свободна и с удоволствие ще дойда.!Надявам се ,да не сте ме забравили .

Назад