Професионално представяне

:hello: На всички новодошли в този форум.Много приятни мигове !Тук времето лети неусетно:kissyou: :kissyou:

Здравейте аз съм Недялка (Нели). Завършила съм руска филология. Живея В Йорданиа (много ми липсва България). Имам 3 деца - син на 21 г студент в Медицински Университет , дъщеря на 16 и още един син на 7 г. Работя в частна фирма за внос на канцеларски стоки. Голямо удоволствие е за мен да участвам в форума , даже не мога да определя кое харесвам повече да съм на компютъра или да шия гоблени.

поздрави на всички

Здравейте!:hello:
Казвам се Катя и съм на 51г. Завършила съм ВТУ "Св. Св. Кирил и Методий" В.Търново със специалност "Предучилищна и начална училищна педагогика". В момента съм директор на детска градина. Имам двама сина на 25 и 21 години.Единият е докторант, а другият студент. В момента уча магистратура "Организация и управление на образованието".Шия гоблени много отдавна, но сега нямам много време за тях.

Здравейте!

Здравейте! Честита Коледа на всички!
Аз съм Ани - съчетавам работата на компютърен и маркетинг специалист с отглеждането на 3 деца, а иначе имам своите малки тайни и любими занимания.
Родена съм и живея в Сливен. На 37 години съм, с гоблени се занимавам от доста време.
От няколко дни разглеждам написаното във форума и реших да се включа и аз.
Намерих много красиви неща тук. Ще се радвам да намеря и приятели.

Последно редактирано:
Здравейте, и от мен !Завършила съм начална педагогика в Пловдивския университет и съм работила като начален учител15 години. В момента не работя- не поради липса на желание, а поради липса на работа:cry: Сега пък шия всяка свободна минута:) Е,това е на кратко:clap:

Здравей Ани, чудесни гоблени! :flower:
Искрени поздрави за дечицата ти! :clap: Да са ти живи и здрави!:baby:

дОБРЕ ДОШЛИ

НА НОВОДОШЛИТЕ ВЪВ ФОРУМА - ДОБРЕ ДОШЛИ и от мен!

Колко хубаво е, че нашето ""малко" общество" се разраства!

Здравейте! Работя в администрация - Главен експерт "ОК"в бюджетно предприятие. Завършила съм музикална педагогика в Пловдив и икономика във ВТУ.Занимавам се с финансово обезпечаване и материално - техническо снабдяване на учебни и детски заведения, дела за малолетни и непълнолетни ,организация на културни и спортни прояви и...........

Здравейте! Работя в администрация - Главен експерт "ОК"в бюджетно предприятие. Завършила съм музикална педагогика в Пловдив и икономика във ВТУ.Занимавам се с финансово обезпечаване и материално - техническо снабдяване на учебни и детски заведения, дела за малолетни и непълнолетни ,организация на културни и спортни прояви и...........

Здравей :) Добре дошла!

Музикалната педагогика с какъв/какви инструмент/и е подкрепена, моля?
Ще се радвам да открия тук "колеги" музиканти :-|

Я гледай! радвам се, че се обади! Пеене . Облигатистка съм. Когато съм сама в къщи си хващам една лека хармония и си пея за собствен кеф и ужас на комшиите. Е, изсилих се. Не е често, нито толкова непоносимо. като си представя как след няколко чаши някой така цепи, че ти напуква ушите..............

Хех хех :)

Я гледай! радвам се, че се обади! Пеене . Облигатистка съм. Когато съм сама в къщи си хващам една лека хармония и си пея за собствен кеф и ужас на комшиите. Е, изсилих се. Не е често, нито толкова непоносимо. като си представя как след няколко чаши някой така цепи, че ти напуква ушите..............

Ясно ;) Важното е винаги да звучи музика в нас! Убедила съм се, че това е едно от най-хубавите неща :)
Аз не съм професионалист, но в аматьорската лига също не сме за изхвърляне :gipsy:
Певица съм си по рождение, пианото изучих в ранна възраст и вече забравих, а последните години и понастоящем кавала е моя инструмент.
Някой ден ще разработим съвместен проект :oops:

Емотиконите се виждат като дадеш "Разширен отговор" например :)

Поздрав най-сърдечен,
Билка

Трябва да обновя информацията, понеже когато писах в тази тема, още бях по майчинство. Отскоро работя като специалист обработка на данни в компютърна фирма. Тази работа ми харесва, макар че съм учила доста по-сложни неща в универститета (завърших информатика) и макар да ми се искаше да стана уеб дизайнер, засега не успях, но име време - може и това да стане.

работя като лаборант в зърно-база вече много време,работих и като мелничен лаборант,но все си мисля ,че втората ми професия са гоблените. не само хоби ,но вече страст

Назад