Професионално представяне

ПРИВЕТ НА ВСИЧКИ! НА 50 ГОДИНИ СЪМ, ОТ ПЛОВДИВ, СЧЕТОВОДИТЕЛ. СТРАСТТА МИ СА ГОБЛЕНИТЕ И ПЪТУВАНИЯТА.

:kissyou::idea::hello:по хоби и професия си съвпадаме е годините са същите- аз за юбилея си правих изложба на гоблениhttp://lebed600402.snimka.bg/tapestries/toni-50-g-yubileyi-izl-gobleni.519909.19750166:

Здравейте,мили дами!Наскоро се регистрирах и това стана новата ми играчка...Проблема е в това,че май не мога да си поделям времето между гоблените и форума - пречат си!Все пак красотите,които видях тук,полезните съвети и упътвания са нещо много полезно.Казвам се Таня,на 53 години ,от Варна

Трудно е - като ме хване едното не ме пуска!трябва дисциплина,ама като съм си малодушничка...

!

Здравейте и от мен,малко със закъснение да се представя-казвам се Елена,на 42 год.и съм от София.По професия съм биолог-химик.Шия гоблени от няколко години и преди да ви открия си мислех,че съм една от малкото останали ,,луди",които се занимават с това хоби.Но вече съм спокойна и безкрайно щастлива,че ви има и че съм сред вас!Вие станахте част от моето семейство!Обичам ви!!!:kissyou:

Здравейте и от мен, казвам се Пламена и съм от Кърджали. Завършила съм ТУ - инженер по компютърни системи, но работя като учител в Икономическа гимназия.

Здравейте,
На 48 години съм, по професия лекар, шия гоблени от няколко години. Радвам се, че мога да получа толкова ценни съвети за неща, които ме затрудняват.

:idea:Добре дошли и не се стеснявайте да питате когато нещо не ви е ясно.:D Весели празници!

Здравейте,
Казвам се Теодора и май първо се ''възползвах'' от форума преди да се представя :)...Живея в Бургас, на 36 год, завърших и работих бизнес администрация до преди няколко месеца, но пък с тази пауза в трудовата ми биография хаха открих гоблените, блоговете и готвенето с удоволствие, и разни други да не споменавам. Благодаря Ви, че Ви има, нямаше кой да ми каже толкова много неща...

:hello: Здравейте,

Казвам се Мария, на 23 години, живея в София. Вече съм инженер по автоматика, но в момента съм безработна :(
Преди 2 месеца си взех гоблен (до тогава не бях шила), много ми харесва :)
Гобленчето е малко, все пак съм начинаещ.
Радвам се, че открих място, където ще науча много полезни неща.
Благодаря Ви. :blueflow:

:hello:
Добре дошла сред нас Мария! Определено тук ще научиш много нови неща свързани с гоблените,а не само с тях. Също ще намериш много нови приятели.

:hello:Здравейте тези дни Ви открих и след , като поразгледах и попрочетох полезни съвети реших , че е редно и да се претставя . Казвам се Петя от София на 36г. Гоблени шия от 2001 г. По образование съм психолог а иначе работя в фирма свързана с телекомуникации.Омъжена съм с дъщеря на 17г. На всички в този прекрасен саит желая много здраве щастие и збъднати мечти

Здравейте!Аз съм автомонтьор по професия,но иначе съм специалист по късите съединения!Шиенето на гоблени ми е хоби от десетина години!

Добре дошъл на поредният мъж във нашият форум.За десет години имате сериозна колекция.Ще се радваме да я споделите с нас.

Я виж ти, колко много нови приятелки по хоби имало тук, здравейте на всички и добре дошли в света на красотата!:kissyou:

Здравейте и от мен! Казвам се Ирина и с интерес чета различните теми във форума.С бродиране на гоблени се занимавам от 15 години.Имам доста изработени гоблени,но съм възхитена от красотите и разнообразието,които вие показвате.Нещо не съм на "ти" с компютрите и затова не мога все още да покажа моите творения.Надявам се скоро да се" понауча",за да мога и аз активно да се включвам във всички теми.Бъдете здрави и много успехи във всичко през Новата година!!!

Назад