Професионално представяне

Добре дошла!:clap: Радваме се ,че нашето семейство се увеличава!А ще споделиш ли с нас какво съдържа твоята колекция? :-|Може да покажеш нещо ново!:flower:Какво шиеш в момента?

Много моля, от редовните съфорумки, занимаващи се със счетоводство, пишете ми на ЛС, че имам някакви питанки, които ми се мотаят в главата.
/Виждам, че сред вас има счетоводителки, но много от тях не са влизали отдавна, та ... затова така се обръщам./ :-|

Хайде да не намаляват счетоводителите
и аз съм в тази група.Ако някой навремето ми беше казал,че ще се занимавам с цифри щях да го намразя.ЕЕЕЕЕЕЕ ама какво да се прави по стечение на обстоятелствата завърших задочно във Варна и съм счети от 20г.

Здравейте,
регистрирах се в семейството на гобленарите преди около месец, но признавам, че като истински козирог предпочетох интуитивно първо да ви опозная, пък май ми беше и малко неудобно :-|
Но много бързо се почувствах щастлива при сродни души и дойде и време да се представя: казвам се Диана, 47 години, завършила съм немска филология, но работя като ръководител маркетинг и реклама във фирма-вносител на строителни компоненти.
При този груб и сухарски продукт бродирането, шиенето, плетенето, с които се занимавам от ...няма да кажа колко много години - са мехлем за моята нежна душа:lady:

zdraveite

sigurno az6te sam nai-neobrazovana ot vsi4ki tuk!:(:(po profesiq sam sladkar,bani4ar,xlebar,frizior,barman,sitni4ar.ot skoro se ma4a s komp.zatova ,molq da me izvinite ako ne6to sam obarkala.:gipsy::gipsy::gipsy:

Привет !giosan742 с толкова много професии си не се муси :idea:Човек трябва да се развива докато е жив :clap:

По професия съм железничар, а сега съм занаятчия, имам майсторско
свидетелство : "художествено плетиво"/макраме/, но правя и други неща.
/www.tvorec-bg.com/.Член съм на РЗК-София.Надявм се да намеря много приятели тук.

Руми ,разгледах сайта ти .Страхотни неща си сътворила !Приеми моите адмирации :clap:

Здравейте. Разгледах част от творбите Ви - ЧУДЕСНИ СА:clap:

Аз съм фризьор по образование. Работех като счетоводител до преди 3години и оттогава съм по майчинство, но не смятам да продължавам с това да се занимавам.

Здравейте и от мене,Аз в момента съм по професия домакиня,Грижа се за децата ,че нямаме помагачи,И в свободното си време шия,Като все още се уча защото ми е едва втория гоблен ,Надявам се да науча много от вас,

Не исках да се занимавам с фризьорство,нямах желание.Моята преподавателка въпреки старанието ми все казваше, че не е доволна....:(....
А със счетоводство започнах, защото едни познати ме взеха в счетоводната си кантора и така...Сега наученото го прилагам в обработване на документацията на съпруга ми, но не смятам да продължавам да се занимавам с това.Но ще видим нека децата пораснат.

Имам професия,която обичам.
Тя време ми дава по гоблени да се увличам.
Учителка аз съм и не отричам,
че да бродирам много обичам. :):):)

Здравейте, казвам се Маргарита, на 42 години съм и съм от Варна. По професия съм учителка и имам свободно време да се отдавам на любимото си хоби - гоблените.

Назад