Професионално представяне

Здравейте , момичета и добре дошли!:kissyou:Чудесно е ,че ставаме все повече:flowerlove:

Моята ''специалност'' е бъдеща абитюрентка тази година. :D Чакам бала си с нетърпение.:flower: Иначе се захванах за работа уж за през лятото, но мисля да продължа и през учебната година, тъй като е такава, че когато няма работа мога и да уча и мисля, че ще ги съчетая двете занимания. Да не говорим, че няма как, при това положение трябва да се помага с парите, а и обичам да се оправям сама, а не да искам от майка ми...17 години ме е дундуркала...:oops:

За жалост е така. Трябва да се помага.Аз и моите деца- на 29 и 31 год. не хванаха този период и ваканциите не са работили а почиваха. Благодарна съм им че не са злоупотребявали с искането на пари.

Аз пък как съм пропуснала да се представя и тук :confused:
А може би, защото до скоро нямаше какво да пиша по конкретната тема.
До преди 2 месеца бях дълго време безработна. В момента работя /по заместване/ в една гимназия, като ЗАС - завеждащ административна служба или казано накратко - секретарка.
Също така съм задочна студентка в Свищов, на есен съм трета година. И в този ред на мисли, не откривам подобна тема /за следването/, а ми се искаше да разбера дали в този приятен форум нямам някоя колежка от Свищов?!? :greeneye:

професионално представяне

Здравей Вали Поздрав от Варна.Не се претеснявай Аз също дълго време бях без работа и от 2 год. също работя като ЗАТС в едно основно училище.Но всичко е върху мен Нямаме друг персонал. А преди 19 год. завърших в Свищов:idea: :clap:

Здравейте, Казвам се Теодора , на 31. Преподавател съм по физика,математика и информатика.
Сега съм в отпуска и се опитвам изцяло да се отдам на гоблените, но някой малки хора не ми дават :idea:

Здравейте, мили хора! :)
Казвам се Гергана и съм на 38 години. От София съм, но живея във Велико Търново. Шия гоблени от 16 годишна (за съжаление с прекъсвания) :( . Имам 2 деца - момиче и момче, дъщеря ми прави някакви опити да шие, но... ще видим какво ще се получи. Случайно ви открих, за което се радвам и се надявам да си помагаме взаимно при нужда. :thumbup:

Добре дошла , Гери , сред нас!:kissyou:Дано ти е интересно в нашата компания!:hello:

Здравейте!
Казвам се Елица,на 34г. Работя като медицинска сестра в Отделение по анестезиология и интензивно лечение.До скоро бях по майчинство,а от 3 мес.пак съм на работа.

:hello:и от мен включвам се с най-голямо удоволствие, Хайде и аз да се представя.
Моята специалност e "Счетоводство и контрол", До преди година и половина работех като счетоводител в гр. Габрово, но в момента работя като Експерт ценова политика Източна Европа в Ideal Standard International гр.Севлиево. А така също съм и дистрибутор на ОРИФЛЕЙМ./малко реклама/.Много се радвам, че сега имаме възможност да се опознаем по-добре.Браво за тази идея!
:!::party:

Здравейте и от мен!Много интересни хора сме в този форум, и различни.Това, което ни е събрало е любовта ни към красивото.Завършила съм Стопанско управление.Работя като главен счетоводител в една частна фирма.

Здравеите.Казвам се Олга.Бях учител по история ,но сега работя в Испания.Бродирам от около 9 год.Имам 10 гоблена.Всяка свободна минута - бродирам или разглеждам списания с гоблени.

Добре дошла и от мен в този чудесен форум с толкова интересни и впечатляващи гоблени от една седмица съм в този форум и немога да се нагледам на всички красоти ! Ще чакаме ако имаш готови гоблени да ги снимаш и да ни ги представиш. :flowerlove:

Както някои от вас и аз съм пропуснала тази тема.
От 1992 година до 2008 работех в сферата на хазарта. Обиколих света и България, за да менажирам казина и Бинго зали. Работа без съмнение динамична, интересна и доходоносна, но когато станах на 36 изведнъж взех решение да се откажа. Сметнах, че е време да се откъсна и да захвана нова професия - все пак до време може да се практикува такава. Сега работя във финансовия отдел на една фирма и работата не ми е много по вкуса, но годините си минават и е добре да имаш опит, който да послужи в много сфери.
Та така... Отчетох се.

Здравейте и аз съм пропуснала да се представя. Казвам се Даниела на 28 години съм. Завършила съм Българска филология и после Социални дейности. Тъй като не можах да си намеря работа като учител се наложи да използвам втората си диплома. Работя в Дневен център за деца с увреждания и съм социален работник. Шия гоблени от 4 години и имам ушити 7 гоблена. Скоро ще ви покажа творбите си.

Здравейте и аз съм пропуснала да се представя. Казвам се Даниела на 28 години съм. Завършила съм Българска филология и после Социални дейности. Тъй като не можах да си намеря работа като учител се наложи да използвам втората си диплома. Работя в Дневен център за деца с увреждания и съм социален работник. Шия гоблени от 4 години и имам ушити 7 гоблена. Скоро ще ви покажа творбите си.

:clap: Комплименти и моето уважение:kissyou:

Ето ме и мен

Казвам се Деяна, на 53, санитарен инспектор

Последно редактирано:
Назад