Нека се представя и аз, казвам се Желка от Ст Загора -близо година от как разбрах за форума и се регистрирах (пропуснала съм темата да се представя както и сигурно доста други теми защото като се увлека да ги чета не ми остава време да шия)- реших да го направя сега по няколко причини:първо да увелича процента на учителите гобленари - завършила съм ПУ математика и физика и до сега съм работила по професията си в Ст Загора-учител по математика, предсои ми да се пенсионирам и тогава ще имам време да изчета всичко, шия гоблени от близо 17 години имам страница във форума където съм ги показала; второ поздравявам всички млади които имат това хоби -до откриването на форума си мислех ,че това е хоби само на хора близо до моята възраст , работя с млади хора наистина основно момчета и за съжаление за гоблени са чували от бабите си ,а не от майките ,а още по-малко тях ги интересува това за мен изкуство -радвам се че съм заблудила
и трето , може би не му е мястото тук но ме интересува кой е критерият за даване на тези "титли" -начинаещ, напреднал и т.н -къде да прочета повече по този въпрос?
извинявам се , за по обширното представяне- благодаря ви че Ви има:kissyou: