и аз си имам другарче , но не разбрах адрес за изпращане по пощата ли или по еконт трябва да дадем?
Какъвто искаш - може и двата
Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
и аз си имам другарче , но не разбрах адрес за изпращане по пощата ли или по еконт трябва да дадем?
Добре де, аз следих за игра, следих...и ще и проследя края.Може ли да съм толкова заблеяна :shy2:
Искам да питам-като вечно неразбрала-може ли да си пращам вече подаръка другата седмица,защото има вероятност да не съм си тук в посочения период...18-20 декември,та чаааак до Новата година!То майи за получаването е същото...
Много моля другарчето от играта да ми изпрати подаръчето до 19.12, защото след 22.12 няма да работи пощенският клон. Пощенските услуги ще бъдат възобновени след 02.01.2018 г.
Което сигурно ще важи за цялата страна, а не само за Силистра
Не не е за всички пощи ,28 и 29 са работни,но според мен най-късно до 20 да се пуснат пратките,за да могат до 22(петък) да се получатМного моля другарчето от играта да ми изпрати подаръчето до 19.12, защото след 22.12 няма да работи пощенският клон. Пощенските услуги ще бъдат възобновени след 02.01.2018 г.
Което сигурно ще важи за цялата страна, а не само за Силистра