И аз днес получих страхотен подарък от galq_iva-Галя Димитрова,благодаря ти мила за всички неща които си направила за мен.
Желая на теб и цялото ти семейство много здраве и много щастливи мигове.
И аз днес получих страхотен подарък от galq_iva-Галя Димитрова,благодаря ти мила за всички неща които си направила за мен.
Желая на теб и цялото ти семейство много здраве и много щастливи мигове.
Извинявам се за закъснението с публикуване на снимка и искрено благодаря на другарчето си Виолета Душкова. Подаръка ми е страхотен, но децата са най-доволни от лакомствата Весела Коледа и щастлива Нова година Виле на теб и цялото ти семейство!:kissyou:
Аз също изпратих, днес трябва да пристигне :kissyou:
:kissyou: Днес получих страхотно изработена картичка от другарчето си Ставрозова.
Благодаря ти мила за хубавите пожелания.
Пожелавам на всички Весела Коледа и Щастлива Нова Година!!!
:kissyou: Днес получих страхотно изработена картичка от другарчето си Ставрозова.
Благодаря ти мила за хубавите пожелания.
Пожелавам на всички Весела Коледа и Щастлива Нова Година!!!
Ето я моята изненада! Красива, стилна и направена с много любов и старание!
Благодаря ти мила na7a6a !:clap:
Весели празници ,бъдете здрави и щастливи!:kissyou: Преглед на прикачен файл 182572
Да се похваля днес получих и допълнение към моя подарък много красива бродерия ! Със прекрасни пожелания на тефтерче -картичка . Благодаря много Пепи , но честно не беше нужно да се стига до това второ изпращане . В смисъл никъде нищо лошо не написах и не бях разочарована от подаръка . Благодарих и тук и във Фб, и на лични . Просто се разочаровах след това от писанията и упреците на лични , с които ме засипа и които не мисля, че заслужихме аз и още някой . Както и да е . Минало е ! Жива и здрава ! От сърце пожелавам Весели празници на всички ! Нека Новата година ви донесе само положителни емоции и много сбъднати мечти ! Много здраве , топлина и уют в семействата ви ! Ето и бродерията
Тарададаааааааааааам И аз се записвам с моята изненада направена от Диана-di_di_b !!!
Имам си картичка с много мили пожелания ,лакомства и коледни играчки ,които веднага закачих на елхата!!! Мила Диди от сърце ти пожелавам весела Коледа и щастлива нова 2018г. Благодаря за прекрасната изненада ,престилката вече е сложена на бутилка,украсата грее на елхата шоколадите....намаляха значително. Пожелавам на всички момичета в играта топла и щастлива Коледа!!! Преглед на прикачен файл 182575Преглед на прикачен файл 182576Преглед на прикачен файл 182577Преглед на прикачен файл 182578
Боби, радвам се, че и ти си имаш вече бродерийка. Извинявам се лично на теб, извинявам се на всички за пречиненото неудобство. Понякога човек воден от лични амциции допуща грешки. Нека сме над нещата.
Както се пее в песента ,, Да простим и не простимите неща "
Весели празници.