КОЛЕДА 2017

Преглед на прикачен файл 182530 Ето,че и Моята изненада пристигна �� Огромно Благодаря на моето другарче keissi , много ме зарадва,табелката е вече на вратата, бонбоните са в ,,добри ръце,,хихи ,а тези теменужки от ленти ..немога никога да ги направя като теб.Весели празници на всички и техните семейства!
Моето другарче да очаква утре sms от ekont

Най-сърдечни благодарности на моето другарче tamida Любов Мицева! Имам си картичка с мили пожелания, гоблен който обещавам да ушия, коледно магнитче, звездичка и сладки изкушения. Желая много здраве и щастие на теб и цялото ти семейство! Весела Коледа и щастлива нова година!
Преглед на прикачен файл 182527
Аз също изпратих днес след обяд :kissyou:

Галя,много се радвам,че успях да те зарадвам! Весела и щастлива Коледа на цялото семейство! Бъдете здрави и щастливи!

Момичета ,заслужаваше си два дена да чакам Еконт да отвори.Имам си прекрасен подарък от Юра!Много ме развълнува с хубавите пожелания от картичката и невероятните бижута ,които е направила специално за мен!Юра ,благодаря ти още веднъж!А сега споделям радостта си с вас! :flowerloveПреглед на прикачен файл 182532Преглед на прикачен файл 182533Преглед на прикачен файл 182534Преглед на прикачен файл 182535Преглед на прикачен файл 182536

Скъпа pepssiе, щастлива съм че съм успяла да те зарадвам и изненадам!
Желая на всички светли празници и още много изненади!:kissyou:

И при мен пристигна прекрасен подарък. Едно предколедно БЛАГОДАРЯ на моето другарче stavrozova - имам си играчка, която ще украси дома ми, картичка с хубави пожелания и любимите ми бонбони, които няма да бъдат пожалени. Преглед на прикачен файл 182540 Здраве, щастие, късмет през новата 2018 година на теб и цялото ти семейство. :kissyou: Весела Коледа и Щастлива 2018 година на всички!

И при мен пристигна прекрасен подарък. Едно предколедно БЛАГОДАРЯ на моето другарче stavrozova - имам си играчка, която ще украси дома ми, картичка с хубави пожелания и любимите ми бонбони, които няма да бъдат пожалени. Преглед на прикачен файл 182540 Здраве, щастие, късмет през новата 2018 година на теб и цялото ти семейство. :kissyou: Весела Коледа и Щастлива 2018 година на всички!
Весели празници и на теб!

И аз си имам страхотен подарък от selma...Благодаря ти миличка за прекрасната изненада...Весели и щастливи празници на теб и твоите близки...:kissyou:

И аз си имам страхотен подарък от Васе! Благодаря ти миличка за прекрасната картичка, за сладките изкушения и не на последно място за Асеновградския мавруд. Да сте живи и здрави - ти и цялото ти семейство, желая ви много щастие късмет и благополучие.....

Насладете се на най-прекрасния подарък! Весели празници и Наздраве!!!

И аз си имам страхотен подарък от Васе! Благодаря ти миличка за прекрасната картичка, за сладките изкушения и не на последно място за Асеновградския мавруд. Да сте живи и здрави - ти и цялото ти семейство, желая ви много щастие късмет и благополучие.....

Насладете се на най-прекрасния подарък! Весели празници и Наздраве!!!

Радвам се че ти хареса моят коледен подарък, Вили. Благодаря за пожеланията. Весело посрещане на празниците и наздраве! :kissyou:

И моята изненада пристигна ! Имам си подарък от Пепи от Стара Загора pepsssi . Благодаря мила за красивия и вкусен подарък . Сладко, красатко и соленко :D И козметичния комплект е страхотен ! Весели празници на теб и твоите близки и любими хора ! Нека Новата година ти донесе много приятни изненади и най - вече здраве ! Ето и подаръка

И моята изненада пристигна ! Имам си подарък от Пепи от Стара Загора pepsssi . Благодаря мила за красивия и вкусен подарък . Сладко, красатко и соленко :D И козметичния комплект е страхотен ! Весели празници на теб и твоите близки и любими хора ! Нека Новата година ти донесе много приятни изненади и най - вече здраве ! Ето и подаръка

Едно от условията не беше ли нещо гобленарско ? Или аз не видях.....

С риск да разваля предпразничното настроение съм доста разочарована от НЕ спазване и нарушаване на правилата в играта посочени точно и отправената ми молба всички да се придържат към тях.Не беше необходимо да се надцакваме и да поставяме изпълнителните в неудобна ситуация.Целта на играта бе да зарадваме някой виртуален приятел с добра дума,хубави пожелания и нещо малко изработено специално за него.Съжалявам, че играта отново се измести в друга посока...:(

С риск да разваля предпразничното настроение съм доста разочарована от НЕ спазване и нарушаване на правилата в играта посочени точно и отправената ми молба всички да се придържат към тях.Не беше необходимо да се надцакваме и да поставяме изпълнителните в неудобна ситуация.Целта на играта бе да зарадваме някой виртуален приятел с добра дума,хубави пожелания и нещо малко изработено специално за него.Съжалявам, че играта отново се измести в друга посока...:(

Съгласна съм на 100% със Светльона...жалко наистина ....

Дано Борето да не е разочарована. До тук само тя не получи бродерия. И да, Светла е права отново.

И аз си имам страхотен подарък от selma...Благодаря ти миличка за прекрасната изненада...Весели и щастливи празници на теб и твоите близки...:kissyou:

Благодаря, за пожеланията nikaaa и се радвам, че ти е харесал подаръка :heart: Весели празници!

Аз се извинявам, Борето няма да е безбродерия. Подготвила съм се и ще я получи в най- скоро време. Весели празници на всички.:kissyou:

Назад