VIII НАЦИОНАЛНА СРЕЩА НА GOBLENITE.ORG

• Началник на темата Началник на темата Дида
  • Начална дата Начална дата
Ако видите моето "багажче"..... дрехи няма да нося май, не остана място в колата! Чакам с нетърпение да дойде деня, от София тръгваме в 5,30 часа, да се надяваме до обяд да сме в Шумен!:kissyou: И ще моля организаторките да ОСИГУРЯТ двама яки мъжаги - да помагат с багажа....

ДО СКОРО!

Ако видите моето "багажче"..... дрехи няма да нося май, не остана място в колата! Чакам с нетърпение да дойде деня, от София тръгваме в 5,30 часа, да се надяваме до обяд да сме в Шумен!:kissyou: И ще моля организаторките да ОСИГУРЯТ двама яки мъжаги - да помагат с багажа....

ДО СКОРО!

Ирка, и без дрехи си те обичаме ♥♥♥

Аз без дрехи за сега не съм я виждал, но мисля че всички случаи ще я заобичам щом е с този дрес код :D:kissyou:

Я да видим дали ще можем да осигурим първият як мъжага за багажа на Ирка ??? Колега, официално сте поканен да помагате на нашето момиче за товара, и да си знаете - в куфарите няма дрехи :D:D:D

Направо се почувствах виновна с моите 20цвята поръчка към Ирка и официално ще помагам за разтоварването на багажа, ако няма мъжка сила. :)

Направо се почувствах виновна с моите 20цвята поръчка към Ирка и официално ще помагам за разтоварването на багажа, ако няма мъжка сила. :)

А така............Доброволка, значи ♥
Диде, ние също имаме поръчки към Ирка, така че заедно ще помагаме ♥♥♥

Я да видим дали ще можем да осигурим първият як мъжага за багажа на Ирка ??? Колега, официално сте поканен да помагате на нашето момиче за товара, и да си знаете - в куфарите няма дрехи :D:D:D

Съжалявам аз ще пристигна СЛЕД нея, защото ние ще тръгнем към 7 часа от сф а те в 5.30, така че с голямо удоволствие ще помогна но след като пристигна. Тя знае че може да разчита на мен :kissyou:

....Ние от Варна май ще сме по-рано от всички...ако е рекъл Господ,та...и аз ще помагам,свиркайте!

Диана, твоите 20 чилета не са проблем, моля те...:kissyou: Данчо, ще изпусне купона, освен ако ние не се забавим по трасето, че Мишел е взела ножица, и ще продава по бензиностанциите Цвайгарт-панами....:D Ние сме здрави жени, свикнали с багаж, ще се оправим. Настроението е на MAX, това е важното!

Диана, твоите 20 чилета не са проблем, моля те...:kissyou: Данчо, ще изпусне купона, освен ако ние не се забавим по трасето, че Мишел е взела ножица, и ще продава по бензиностанциите Цвайгарт-панами....:D Ние сме здрави жени, свикнали с багаж, ще се оправим. Настроението е на MAX, това е важното!

Ирка, удари една снимчица на Михаелка и нейната подвижна търговийка.............Ако е хубава ножицата - ще я открадна ♥

Аз всеки ден се препускам с една кобилица натоварена с папки - ако пристигна в подходящо време - бройте ме към бригадата.

Добро утро!!! Вали дъждец при нас. Дано в Шумен да е сухо. Приятен път на всички !!!

А аз гласейки багажа да попитам организаторките хотел Шумен разполага ли със собствен паркинг или трябва да търсим да се спасяваме някъде около него с паркирането? :confused:

А аз гласейки багажа да попитам организаторките хотел Шумен разполага ли със собствен паркинг или трябва да търсим да се спасяваме някъде около него с паркирането? :confused:

Хотела разполага с доста голям собствен паркинг. Ще подсигурим свободно място на всеки наш участник.

Назад