VIII НАЦИОНАЛНА СРЕЩА НА GOBLENITE.ORG

• Началник на темата Началник на темата Дида
  • Начална дата Начална дата
Момичета,няма как да изразя с думи душата си след тази среща,но Вие ме разбирате! Благодаря на всички за този празник! Обещавам незабравима следваща среща във Видин! Обичам Ви!

Отново прекрасна среща! Показали сте невероятни неща! Добре че има фотографи, които помагат на такива като мен макар и виртуално да се насладят на тази красота.

Благодаря на домакините за топлото посрещане,за хубавата питка,за големия купон,абе за всичко :kissyou:

Скъпи организатори, въпреки че не можах да присъствам на срещата тази година, Вие се постарахте да изпратите частица от нея в Бургас. Искам да Ви благодаря за страхотните изненади, които подготвихте за нашето семейство. Подаръците, които ни направихте много ни зарадваха и развълнуваха. Аз и моята съпруга Алекс Ви благодарим от все сърце! :kissyou:

Благодаря на любимите ми организаторки за всички емоции, които ми причиниха :kissyou:
Галя, Дида, Дари, Меги, Деси, Вили - обичам Ви момичета!

И ето снимчиците от мен:
http://2015silistra.snimka.bg/friends/viii-nacionalna-sreshta-na-goblenite-org.882593

Държа дебело да подчертая, че са направени от Ducky :idea: След толкова години установих, че апарата си е наред - човешкият фактор прецаква снимките ми :smokin:

Мили момичета БЛАГОДАРЯ за приятните мигове, отличната организация и прекрасните мигове!
Малко снимки и от мен
http://lil70.snimka.bg/tapestries/viii-nacionalna-sreshta-shumen.882596[/QUOTE
Благодаря за снимките!!!
Благодаря и за ушитото вече маймунче!!! Дано ти носи късмет през 2016 година ♥♥♥

:kissyou:И така, вече от поправения лаптоп да кажа още веднъж БЛАГОДАРЯ на прекрасната сборна формация от организатори, на корпуса за бързо реагирани - Ирка$Дъки, на всички за подаръчетата/ маймуната ми чака за главата си/, да кажа мерси на нашите шофьори Пепи и Фани за приятното превозване.Дано догодина дойде по-бързо!

Беше страхотно удоволствие отново да се срещнем! Благодарности на организаторите, както и за всички подаръци от групите по градове - създадохте ни прекрасни емоции! До следващите срещи! :)

Благодаря на всички сладурки за топлото посрещане,мен това ме стопли най-вече! Срещата мина идеално,всичко ми хареса,даже в неделя дето се почесвах по десния крак също ми хареса :kissyou:

Благодаря на всички сладурки за топлото посрещане,мен това ме стопли най-вече! Срещата мина идеално,всичко ми хареса,даже в неделя дето се почесвах по десния крак също ми хареса :kissyou:

Манка, радвам се, че почесването и на теб ти е харесало.....Ставаме 4 броя " почесани ".
Много, ама много ще ми липсвате..........♥♥♥

На другата среща - с предпазни мрежи, а аз с каска и бронежилетка....:gipsy: Чак сега разбрах какво му е било на Слави Трифонов, като се е люснал в банята.

На другата среща - с предпазни мрежи, а аз с каска и бронежилетка....:gipsy: Чак сега разбрах какво му е било на Слави Трифонов, като се е люснал в банята.

Всички мерки вземаме за следващата среща!!!
Да оздравяваш, че наближава следващата среща ♥♥♥

Благодаря Ви момичета за топлото посрещане и страхотната организация!Създадохте много настроение и положителни емоции!:kissyou:

Поздравления на организаторките, е какво да кажа на пет срещи съм присъствала, всяка носи своята индивидуалност,
макар че една и съща цел ни събира, с годините срещите ни имат развитие! Едно голямо Благодаря от мен и до нови срещи!!!:thumbup::kissyou::gipsy::kissyou:

Благодаря от цялото си сърце за невероятното изживяване! Това беше първата ми среща, а това- първото ми мнение :) Догодина сте на наша територия. Ще ви чакаме!

Благодаря Ви мили момичета, организирали и перфектно подготвили срещата в Шумен!!! Беше ни хуваво, интересно и много забавно! :kissyou:

Назад