VIII НАЦИОНАЛНА СРЕЩА НА GOBLENITE.ORG

• Началник на темата Началник на темата Дида
  • Начална дата Начална дата
Браво момичета, справихте се блестящо! Много подаръчета, много емоции и най-вече че успяхме пак да се видим на живо и да се повеселим заедно. За всички от орг.групата - :kissyou::kissyou::kissyou:

Момичета, благодаря много за радушния прием, добрата организащия и чудесното изживяване! До нови срещи!:flower::kissyou::flowerlove:

Искам да изкажа огромната си благодарност на момичетата организирали това прекрасно събитие!!! Много много ви обичам и много ви благодаря!!!!

Много беше хубаво, момичета!
Толкова бях щастлива, че видях някои, които не бях виждала отдавна (защото не успях да дойда на миналата среща) и се запознах с още няколко момичета, които познавах само виртуално.
Отнесох и няколко остри критики, от две съфорумки, които за момент попариха ентусиазма ми. Но до вечерта се съвзех и ще трябва до следващата среща да се поправя и може би пък ще ме похвалят този път :) Шегичка - те се знаят кои са. Ама аз не се сърдя - прави са... :)
На Светлето мога да обещая, че няма да се записвам в конкурси, за да не се ядосва с мен. :) Ама пък от друга страна съм зодия Близнаци, така че това последното не е 100% сигурно...
И започвам да се стягам и да шия за следващата среща, за да има какво да донеса за показване. А имам няколко скрити интересни запаса, които не съм виждала досега някой да е показал ушити. Така че, като си свърша ботуша (който можеше да отнесе някоя наградка, ама....) почвам и ще показвам.

Прекрасна среща! Браво на организаторите! Върнахме се у дома, заредени с много положителни емоции от срещата с приятели! Благодаря ви, момичета!

Благодаря на организаторите за положения труди ,подариха ни незабравими мигове и много емоции.Споделям,че вече изработих маймунката.Пожелавам на всички спорна работа!

О, как се радвам, че успях да дойда!!!!!!! Обичам ви и се гордея с вас!
Благодаря за перфектната организация, топлите прегръдки и прекрасните часове заедно :kissyou:
Забелязвате ли как с всяка слвдваща среща, изложбата ста все по- красива? Страхотни сте всики!
Много, ама много ми е гордо с вас!!!!

Благодаря на организаторите за чудесната среща! Всичко беше прекрасно! Благодаря!:kissyou:

Скъпи момичета, Благодаря на всички Ви, че ме направихте част от това УНИКАЛНО ПРЕЖИВЯВАНЕ. Бяхте абсолютно ПЕРФЕКТНИ. Обещавам от тук насетне да не пропускам подобно събитие. За мен е чест и удоволствие, че има хора сред вас които мога да нарека свои ДОБРИ ПРИЯТЕЛИ! :kissyou:

Прекрасно............... Благодаря Ви момичета за емоцията, усмивките и абсолютно всичко :)
Обещавам да участвам във всички конкурси, дори Светланка да каза, че моделът ми е неподходящ :) и за робина съм готова........

Момичетата от Силистра/Шумен/Разград/ Дулово показаха, как се посрещат, забавляват и изпращат приятелите по хоби, Благодаря Ви от сърце!:kissyou:
Изложбата беше прекрасна, а относно конкурсите - почти невъзможно да се гласува - как да избереш САМО 3, когато всичко е прекрасно?
Заредихме се с положителни емоции до следващия октомври! :kissyou:

Последно редактирано:
Е, момичета, изживяването беше супер, но... както и други са забелязали - малко беше! Благодаря на домакините, гостите, спонсорите, танцьорите, диджея... бе, на всички благодаря от сърце! А ето малко снимки от мен и sun4e:

http://esstef4e.snimka.bg/tapestries/viii-nacionalna-sreshta-na-goblenite-org-v-gr-shumen.882562

Албума е с парола:
goblenite-shumen

Забавлявайте се :D

Е, момичета, изживяването беше супер, но... както и други са забелязали - малко беше! Благодаря на домакините, гостите, спонсорите, танцьорите, диджея... бе, на всички благодаря от сърце! А ето малко снимки от мен и sun4e:

http://esstef4e.snimka.bg/tapestries/viii-nacionalna-sreshta-na-goblenite-org-v-gr-shumen.882562

Албума е с парола:
goblenite-shumen

Забавлявайте се :D

Май не е това паролата. Албума не се отваря.
Нямам търпение да видя снимки от срещата.

Назад