Заявки за месец- ДЕКЕМВРИ 2014г.

• Началник на темата Началник на темата manka
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
Здравейте, за приятелка търся оригиналните схеми и ключове на Вилеровите гоблени - Тайната вечеря Преглед на прикачен файл 177031 и Сиси, Преглед на прикачен файл 177032 а за мене - Маргаритките в менче Преглед на прикачен файл 177033 и Мостар Преглед на прикачен файл 177034 - Предварително благодаря на отзовалите се :kissyou: :loveglasses: - имейлът ми е в подписа

от миналата седмица продължавам да търся това

Маргаритките намерени благодарение на Кръстина Смилянова. Мостар намерен благодарение на Мария Пенчева - много ви благодаря момичета!!! :kissyou: Сега остават да се намерят и останалите два... :confused:

Последно редактирано:
Здравейте момичета,случайно да се намира схема на овчица за Нова година по Китайския хороскоп?Благодаря на отзовалите се.
europevidin@abv.bg

Тези са вече в пощата ти.
Само с това разполагам.
Преглед на прикачен файл 177055Преглед на прикачен файл 177056Преглед на прикачен файл 177057
А!Виж и тук какво има:
http://club.osinka.ru/topic-169000

Последно редактирано:
Последно редактирано:
Моля ви, ако имате гоблените Воденицата,Ковачницата и Моста Мостар с конци Ариадна 1:4 да ми ги изпратите :kissyou:
Благодаря предварително :blueflow:
chitalishte_nicolacorchev@abv.bg

Последно редактирано:
За колежка - начинаеща гобленарка търся графики или гоблени с малко цветове - може и еротика.... :loveglasses: , а за мене сега търся тази арабка Преглед на прикачен файл 177088 - имейлът ми е в подписа - предварително благодаря на отзовалите се :kissyou:

Може ли тази Арабка и за мен ако се намери?:confused:Благодаря!

Статус
Not open for further replies.
Назад