mariqna210484
Гобленар
Здравейте! Ще може ли да ви помоля да ми изпратите схемата на гоблена Арабското момиче 1:4? Благодаря предварително!
e-mail: sodomicdream@abv.bg
поща
Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Здравейте! Ще може ли да ви помоля да ми изпратите схемата на гоблена Арабското момиче 1:4? Благодаря предварително!
e-mail: sodomicdream@abv.bg
Здравейте, за приятелка търся оригиналните схеми и ключове на Вилеровите гоблени - Тайната вечеря Преглед на прикачен файл 177031 и Сиси, Преглед на прикачен файл 177032 а за мене - Маргаритките в менче Преглед на прикачен файл 177033 и Мостар Преглед на прикачен файл 177034 - Предварително благодаря на отзовалите се :kissyou: :loveglasses: - имейлът ми е в подписа
Здравейте момичета,случайно да се намира схема на овчица за Нова година по Китайския хороскоп?Благодаря на отзовалите се.
europevidin@abv.bg
Тези са вече в пощата ти.
Само с това разполагам.
Преглед на прикачен файл 177055
А!Виж и тук какво има:
http://club.osinka.ru/topic-169000
Вече са в пощата:idea:Бихте ли изпратили тези и на мен?
на inej1949@abv.bg
За колежка - начинаеща гобленарка търся графики или гоблени с малко цветове - може и еротика.... :loveglasses: , а за мене сега търся тази арабка Преглед на прикачен файл 177088 - имейлът ми е в подписа - предварително благодаря на отзовалите се :kissyou:
Може ли тази Арабка и за мен ако се намери?Благодаря!