Заявки за месец- ДЕКЕМВРИ 2014г.

• Началник на темата Началник на темата manka
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
http://i-fotki.info/17/8ced096fced91a7732da0e897a82bfca54285e200814521.jpg.htmlЗдравейте!Спешно търся ключ за гоблен G528 на ЛУКА-S Нежно очарование.Моля пратете на pette@abv.bg,благодаря
Питах представител на Коутс -отговори,че в гоблена ги има номерата на конците,при мен ги няма,дали ги има при някой?

Последно редактирано:
Моля, някой който се занимава с изработването на схеми да каже как мога да си направя схема на две емблеми на футболни клубове ЦСКА и Байерн Мюнхен. С много ограничени познания по отношение на техниката съм, но се надявам да ме насочите. Предполагам няма да е трудно, предвид това, че емблемите не са с много детайли ;)
Преглед на прикачен файл 177004Преглед на прикачен файл 177005
Благодаря Ви предварително! ;)

След цял ден търсене, накрая постигнах успех :D получих ги в пдф формат :D

Последно редактирано:
Мили дами, имате ли тази красота на схема и ключ с дмц конци :http://gobleni-stefi.com/index.php?nav=product&product_id=2517&name=_Praznik_&price=on.
Мейла ми е :ralisha@abv.bg
Благодаря предварително!

Гоблените са съвсем нови, а някой сега се отшиват. За повече информация се обърнете съм Стефи гоблени. Няма да ги намерите като схеми.............

Здравейте, за приятелка търся оригиналните схеми и ключове на Вилеровите гоблени - Тайната вечеря Преглед на прикачен файл 177031 и Сиси, Преглед на прикачен файл 177032 а за мене - Маргаритките в менче Преглед на прикачен файл 177033 и Мостар Преглед на прикачен файл 177034 - Предварително благодаря на отзовалите се :kissyou: :loveglasses: - имейлът ми е в подписа

Маргаритките намерени благодарение на Кръстина Смилянова. Мостар намерен благодарение на Мария Пенчева - много ви благодаря момичета!!! :kissyou: Сега остават да се намерят и останалите два... :confused:

Последно редактирано:
Последно редактирано:
Здравейте,момичета!Търся тези две красавици...Преглед на прикачен файл 176998Преглед на прикачен файл 177000
Ако някой ги има моля да ги сподели с мен :kissyou:
Ако може на БГ.фирма или .PDF формат .Благодаря

Панамата в оригинала е тонирана и резултата на друга панама по мое виждане не е добър, но ако държите да ги имате, ще ги изпратя.

Статус
Not open for further replies.
Назад