Заявки за месец- ДЕКЕМВРИ 2014г.

• Началник на темата Началник на темата manka
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
Влюбих се и в този гоблен - ако може и неговата схема Преглед на прикачен файл 177014 - предварително благодаря на отзовалите се :kissyou: :kissyou: :kissyou: - имейлът ми е в подписа

Намерен, благодарение на Светла Костадинова! Много благодаря! :kissyou:

Последно редактирано:
Здравейте! Търся схема подходяща за фризьорка
Ако някой има тази схема Преглед на прикачен файл 177011
или нещо подобно, но да е закачливо
Благодаря предварително!
Хубава вечер!
liliya78@abv.bg

Това намерих - Преглед на прикачен файл 177018Преглед на прикачен файл 177019
Преглед на прикачен файл 177020Преглед на прикачен файл 177021
Преглед на прикачен файл 177022

мили дами от доста време търся из нета схемата и кюча на гоблена Тайната на Дядо Коледа на Дименшънс и резултат няма за сега.Ако на някой му се намира много моля да ми го пратите на mail;galacsi@abv.bg Ще съм Ви много благодарна.

мили дами от доста време търся из нета схемата и кюча на гоблена Тайната на Дядо Коледа на Дименшънс и резултат няма за сега.Ако на някой му се намира много моля да ми го пратите на mail;galacsi@abv.bg Ще съм Ви много благодарна.

Виж тук го има- http://nitka-da-igolka.ru/sxemy/new-year-sxemy.html

Е, ако беше сложила и снимка....до сега щеше и да го имаш.

Здравейте, може ли и на мен схемата на оригиналната Вилерова "Ковачница" и ключа към нея. Предварително благодаря! e-mail: antonia_staikova@abv.bg ако има някой и "мостар" ще бъда щастлива.( ще ги щия за подаръци, а моите схеми съм ги изхвърлила преди години)

Милички много спешно тази червенокоска ми трябва.....Моля ви, помагайте ♥
didi_dimitrova1967@abv.bg

Много благодаря на smeshko !!!!! ♥♥♥

НАМЕРЕНА

Последно редактирано:
Статус
Not open for further replies.
Назад