flame_froide

• Началник на темата Началник на темата flame_froide
  • Начална дата Начална дата
Ето няколко мои неща и тук

Това беше на една приятелка, което беше зарязала в скрина преди 25 години ушито до средата и аз го довърших, за съжаление щетата с шиенето до средата беше нанесена, но след слагането в рамка се изпъна доста добре

Класически гоблени - големи , трудни и красиви . поздравления :clap::clap::clap:

Класически гоблени - големи , трудни и красиви . поздравления :clap:

БЛАГОДАРЯ :blueflow: след членството ми в този форум, виждам много неща които не са класика и които адски ми допадат и се зарибявам все повече и повече. Мисля скоро да скокна и на други неща освен класиката :idea:

Поради изключително натоварената ми седмица нямах никакво време да се похваля с новите си придобивки. Искам да благодаря на Оля затова че ми помогна да си закупя тези гоблени и на момичетата от софийската група, които ме насочиха кой би могъл да ми помогне. СТРАХОТНИ СТЕ :kissyou:

Скоро това ще е новия ми триптих :smokin:

Прекрасен избор! Поздравления!

ДААААААААААА благодаря Уникални са адски ми харесаха, сега да видим дали ще се справя с новите елементи които не съм шил до сега като контурите ;)

Бих искал и да благодаря и на мацката, която донесе на срещата списанието от което си ги харесах, но понеже съм адски зле с имената моля да ме извини, че не мога да се сетя как се казва, но нека си знае, че тази :kissyou: е за нея!

Аууу, браво, Данчо!!!! Развалихме те и теб с кръстатия бод :) Наистина са страхотни моделчетата! Кроти си взе преди 3-4 дена още едно от тях от Коутс. Но нямаха повече налични. И хайде да идваш на среща, и да показваш! Поздрави за избора :kissyou:

Поздравления,че и на Лукассс,да си ги избоцкаш с кеф;)

О не ми говори вече ме сърбят ръцете, но първа е иконата, че я бързам, после ще ги карам заедно с тайната вечеря, че и стената ми е много празна и само тя остана за обзавеждането на спалнята ;)

Чудесни нови попълнения :clap:
Е започна се значи - излезеш ли веднъж извън класическите гоблени - край - спасение няма...Но човек трябва да е кеативен нали ?

А за иконата - като гледам симпозиума колко те е обсебил дано да имаш време, че малко остана :idea:

А за иконата - като гледам симпозиума колко те е обсебил дано да имаш време, че малко остана :idea:

Нямаше начин, бях председател на Организационния комитет, но днес в 14 часа всичко приключи и мисля да те изненадам в понеделник повярвай ми ;)

Много сладурски гобленчета :) направи ми впечатление, че 2-та са на 18-ка, а третият на 16-ка...

Ами занеси ги на следващата среща, момичетата ще те посъветват дали да смениш панамата на единия, предполагам, че и 3-те ще стоят един до друг и затова си помислих, че ще е добре да са на еднаква панама, с еднакви кръстчета.

Ами занеси ги на следващата среща, момичетата ще те посъветват дали да смениш панамата на единия, предполагам, че и 3-те ще стоят един до друг и затова си помислих, че ще е добре да са на еднаква панама, с еднакви кръстчета.

МХМ така е идеята е да са един до друг, но мислех че панамата е 16-ка за да се получи равен краен размер ..... явно не съм толкова добър в преценките. Да непременно ще ги занеса ;) благодаря

Назад