flame_froide

• Началник на темата Началник на темата flame_froide
  • Начална дата Начална дата
Аз късно виждам, но и от мен - ПОЗДРАВЛЕНИЯ!:kissyou: Ти толкова бързо превключваш от гоблен бод, на кръстчета, и на четвъртинки.... Нищо не те плаши! Моите уважения за труда, моторите са чудесни!:clap:

БЛАГОДАРЯЯЯЯЯЯЯЯ Леле колко ме радвате, ето какво се получи от другия мотор

Мисля, че е някакъв пренабор и предната гума не ми хареса много как се получи, но човека за който беше се изкефи много така че си заслужаваше. :kissyou:

Как няма да го хареса , мотора е станал страхотен . Поздравления Данчо :clap::clap::kissyou:

Ето в завършен вид нещо, с което се занимавах последния месец за една много близка приятелка, която си го беше харесала. Получи се сполучливо, но не бих казал, че съм се влюбил и все пак уважавам вкуса на другите :oops:

Поредната ти красота, нямаш спирка. Много си бърз и все красоти показваш :clap::clap::kissyou:

Ето нещо, което направих за сватбата на много близка приятелка

съжалявам, че е опакован с фолио, но не искам да го разопаковам след рамкирането а направо да го подаря на сватбата й :kissyou:

Супер си се справил! Сигурна съм, че ще харесат сватбения гоблен, много е хубав!:clap:

Чудесен сватбен подарък Данчо , поздравления за избора :clap:
и ти май нещо напоследък на подаръци си го подкарал :gipsy:

Ей момичета МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ. СТРАХОТНИ СТЕ!
Роси сега шия нещо страхотно за себе си и още няколко ме чакат, спирам с подаръците докат не ми дойде пак музата хихихи :kissyou::oops:

Ето и едно скъпо подаръче от добра приятелка нещо направено набързо с голямо удоволствие. Благодаря ти ИРКА!

Тези пеперуди са станали разкошни , честито поредни красоти :clap::clap::clap:
Данчо, а другите три гоблена от серията откри ли ги .

Тези пеперуди са станали разкошни , честито поредни красоти :clap::clap::clap:
Данчо, а другите три гоблена от серията откри ли ги .

За съжаление схемите не ги намерих, но ги има в един руски сайт трите са 60 кинта, ако никой не ми ги предложи до края на месеца ще си ги поръчам от там, защото са жестоко красиви и ги искам :oops:

Назад