flame_froide

• Началник на темата Началник на темата flame_froide
  • Начална дата Начална дата
Мнооого нежни! :clap::clap:Честито! Давай нататък ,вярвам, още ще има ,гоблени , де .:greeneye:

Последното ми произведение

Беше АД за шиене, с тази китайска панама, която е като гума просто, но пък стана много красиво накрая.

Божееееееее, красота!!!! Браво!!!! Това си заслужава да се види на живо ♥

Честито! Мноооого красиви. :clap::clap:За панамата като не си счупил игла , добре е. При мен за първи път се случи и се чудех на Дида как става , ама то си имало защо.:greeneye:

Данчо , и тук да ти напиша , че много са красиви :clap: а ти искам да ми напишеш как стои този гоблен в банята. Не се ли навлажнява :crazy:, признавам че не ми е идвало наум за гоблен в банята :confused::clap::clap:

Пеперудите са невероятни - много нежни и много ефектни. :clap:

Данчо , и тук да ти напиша , че много са красиви, а ти искам да ми напишеш как стои този гоблен в банята. Не се ли навлажнява, признавам че не ми е идвало наум за гоблен в банята :confused::clap::clap:

БЛАГОДАРЯЯЯЯЯЯ хахахаха леле Катето внесе голяма дилема с тая баня. Банята ми има 2 части мокра и суха. Водата от мократа част няма никакъв достъп до сухата част. Та в тази част имам една много красива картина и там сега ми е и гоблена. Просто банята е в синьо и бяло и много хубаво стои.

Пеперудите са невероятни - много нежни и много ефектни. :clap:

Благодаря ти Юра, знаеш че мнението ти е много ценно за мен :kissyou::kissyou: Няма да ти казвам, че след моите ги уших още 2 пъти на шефката и на една приятелка, голям наплив :D

Данчо, много е хубав! Голям наплив да го видят на живо.. Хихи

Мани мани, трябва да мисля вече с какво ще ви изненадвам на националката. че както майка ми казва аз съм ял от кокошка крак и хич не умея да си мълча и да не показвам хахахах :D

Ето нещо което през последния месец направих за един много скъп за мен човек, мисля че стана красиво

Ето нещо с което се занимавам от известно време, мисля, че се получи добре . Благодаря ти manka :kissyou:
Сега му правя и две ръкохватки приятелчета да допълня комплекта, а после ще ги покажа закачени на мястото им

БЛАГОДАРЯ ВИ МОМИЧЕТА :kissyou: И на мен много ми харесва, но заслугата е и на манка иначе нямаше да има върху какво да се вихря :D:gipsy:

Ето нещо с което се занимавам от известно време, мисля, че се получи добре . Благодаря ти manka :kissyou:
Сега му правя и две ръкохватки приятелчета да допълня комплекта, а после ще ги покажа закачени на мястото им

СУПЕР!!!! БРАВО!

Назад