ata - гоблени и още нещо :)

• Началник на темата Началник на темата ata
  • Начална дата Начална дата
Ших заради цвета на едновремешната бг ленена панама, в совичката има доста четвъртинки и не са най-доброто изпълнение :) после за да стои уж добре взех доста дебел филц, но го назъбих отвсякъде , особено прозорчето в десния долен ъгъл абе има си доста кусури ...

Хубава е .Честито!:clap::clap: Майка ми има приказка "нека е кусурлия, да е хаирлия" .:idea:

Чудесно изпълнение. Дефекти не се виждат.А, защо не сложиш едно релефче на висулките? Ще стане 3D

Чудесно изпълнение. Дефекти не се виждат.А, защо не сложиш едно релефче на висулките? Ще стане 3D

Мммм не се сещам с какво мога да направя релеф върху филца? Манка ми даде идея за брокатено лепило, може би с него бих мога да направя нещо ;)

Вече в рамка. Св. Панталеймон, съвсем спонтанно реших, че трябва да го ушия, нали е закрилник на детенцето ми :)

Заради конкурсният гоблен, скоро няма да имам нищо сериозно за показване :) но да си сложа в страничката някои дребосъци от началото на годината.

ЕЕЕЕ супер са тези яйчица от две години се каня да си направя някое,белким тази година намеря време

Злати, на мен ми хареса идеята с кутийката. Знам колко трудоемки са дребосъците, така че ги оценявам ♥

Поздравления Злате! Дребосъци , ама са си играчка и време ,което не е без значение. :clap::clap:Конкурсът си е сериозна работа и аз съм с тази диня под мишница .:idea:Успех!:loveglasses:

Много красива кутийка и великденската подготовка тече с пълна пара:clap:
!!

Назад