P polinabg 13 Януари 2014 #24 Я,какви хубави точици си подредила.Много е хубав,Злате!Чакам с нетърпение да го видя на живо.:kissyou:
Я,какви хубави точици си подредила.Много е хубав,Злате!Чакам с нетърпение да го видя на живо.:kissyou:
Юра Гобленар Модератор 13 Януари 2014 #26 Злате, мноооого ми хареса :clap: Да ти носи много късмет през годината :loveglasses:
pepina_p Гобленар 13 Януари 2014 #27 Много въздействащ!!!:loveglasses: Заслужавал си е всеки бод!!!:clap:
ata Гобленар 13 Януари 2014 #28 Много ви благодаря , дано като го сложа в рамка да успея да му направя по-добра снимка,така и до сега не успях....Добре, че знаете за какво иде реч
Много ви благодаря , дано като го сложа в рамка да успея да му направя по-добра снимка,така и до сега не успях....Добре, че знаете за какво иде реч
irena_gemini Гобленар 14 Януари 2014 #30 Възли, възли..... ама я виж колко красиво се е получило. Всяко едно засукване на конеца си е струвало. Блестят като истински звездички в небето. Много ми хареса. Интересно ми е да го видя и в рамка.
Възли, възли..... ама я виж колко красиво се е получило. Всяко едно засукване на конеца си е струвало. Блестят като истински звездички в небето. Много ми хареса. Интересно ми е да го видя и в рамка.
ata Гобленар 20 Януари 2014 #32 Да ви се представим, вече и в рамка Последно редактирано: 20 Януари 2014
P polinabg 20 Януари 2014 #35 Страхотни са-и гоблена,и рамката.Чакам с нетърпение да го видя на живо.:kissyou:
Юра Гобленар Модератор 20 Януари 2014 #37 Аууу невероятен - да ти носи много, ама много късмет :kissyou: