ata - гоблени и още нещо :)

• Началник на темата Началник на темата ata
  • Начална дата Начална дата
Много нестандартна и интересна рамка!!!:loveglasses: Оформлението на гоблена е уникално!!!:idea: Поздравления!!:clap:

Много ви благодаря, радвам се ,че и на вас ви хареса моето гобленче:kissyou:
На снимката рамката стои много светла , в действителност е по тъмна, сребърна е и има много хубави отблясъци. И аз много си я харесвам и се радвам, че си устоях на идеята в ателието :) защото те имаха друга идея ....

Последно редактирано:
Да, шие се само в средата 8/8 см :) и фотопаспарту. Полуоригинал ;), разпечатах си фотопаспартуто, конците са ми Дименшънс, остатъци от Еднорога.

Много хубави са станали, тези сини пръстенчета, сини герданчета , цветни тюрбани , страхотни :kissyou:

Вече готов :) Как ли не го въртях и това е положението, не успях да направя по хубава снимка. Фонът е едно златно и едно сребърно мънисто и на живо е много хубав....умряла циганката ;)

Много добре се е получило, аз така и не се навивам да пробвам с тези мъниста, ще вземе да ми хареса и после да се чудя кое по напред :D

Благодаря, момичета! Ирена и на мен това ми е първото гобленче с мъниста, като изключим едно със смесена техника мъниста и конци, но си е голяма зарибявка :) Не си падам по мънистата като цяло, но иконите с мъниста ми харесват и може първото да не е последно :D

Досега който е пробвал не е оставал само с първото си гобленче с мъниста :D сигурна съм, че ще има и второ

Назад