ВТОРИ АНОНИМЕН КОНКУРС

• Началник на темата Началник на темата NIA
  • Начална дата Начална дата
Ния,аз чета,чета,ама някъде може да имам пропуски...каква да бъде големината на гоблена?Не разбрах...За да знам дали да участвам пак-явно по този начин по-ми спори шиенето!

Ния,аз чета,чета,ама някъде може да имам пропуски...каква да бъде големината на гоблена?Не разбрах...За да знам дали да участвам пак-явно по този начин по-ми спори шиенето!

Това пише на 1-ва стр.„
6. Размери на конкурсните гоблени - задължителен е минималният размер - 230 кв., като в едно квадратче се съдържат 100 знака. Това се отнася само за общите размери на гоблена. не е задължително всички квадратчета да са изпълнени.
/Общият брой на квадратчетата се определя като броя на кв. на ширина се умножи по бр. на кв. на височина/“:kissyou:

Привет скъпи съфорумки! Утре ще изпратя гоблените,които имам в предвид, а кой ще бъде одобрен ... и да започна, ще чакам подробни инструкции. Имам големи запаси, ама нема кой да ме изръчка да седна да бродирам. Приятна вечер от мен :kissyou: до утре :bunny:

:kissyou: Изпратих на мейла, подробности за размерите ще дам утре,тъй като файлът ми е в ексел, имам само ключ и картинка, размери нямам

И аз се записвам да участвам, макар че не успях да завърша гоблена си за първия конкурс.:shy2:

На всяко гърне похлупак :D и аз при всички луди гобленарки.Ния пиши ме.Но за снимка малко по късничко ще изпратя защото още нямам идея какво ще шия.Но нали да не изпусна срока.:gipsy:

Официалното записване още не е стартирало.Ще започне веднага след обновяването на форума. Но някои са толкова нетърпеливи,че започнаха още от сега да се записват. И аз започнах списъка, не искам да им развалям ентусиазма.

Лили и Вени, имате достатъчно време да помислите и да се ориентирате в обстановката. Както се очертава, ще имате голям избор в коя от трите групи да се включите. Само да не се издадете без да искате коя група предпочитате. Тук се отбелязва само желанието за участие. Всичко останало в конкурсната поща. :idea:

Само да попитам, цитирайки точка 6 от регламента за участие
"6. Размери на конкурсните гоблени - задължителен е минималният размер - 230 кв., като в едно квадратче се съдържат 100 знака. Това се отнася само за общите размери на гоблена. не е задължително всички квадратчета да са изпълнени.
/Общият брой на квадратчетата се определя като броя на кв. на ширина се умножи по бр. на кв. на височина/"
т.е гоблен с размери 16/15 квадратчета поне :confused:

Само да попитам, цитирайки точка 6 от регламента за участие
"6. Размери на конкурсните гоблени - задължителен е минималният размер - 230 кв., като в едно квадратче се съдържат 100 знака. Това се отнася само за общите размери на гоблена. не е задължително всички квадратчета да са изпълнени.
/Общият брой на квадратчетата се определя като броя на кв. на ширина се умножи по бр. на кв. на височина/"
т.е гоблен с размери 16/15 квадратчета поне :confused:

Да! :thumbup:

И аз да попитам...:) Прочетох няколко пъти регламента,но нещо не разбрах.Записването ще е от 01.11 до 31.12.2013 ,а участващите гоблени ще се представят на 03.01.2014 г. ако не се лъжа.Та въпроса ми е-ако се запиша в началото на ноември,мога ли да започна веднага да шия,или трябва да се представят първо гоблените и след това е старта?

И аз да попитам...:) Прочетох няколко пъти регламента,но нещо не разбрах.Записването ще е от 01.11 до 31.12.2013 ,а участващите гоблени ще се представят на 03.01.2014 г. ако не се лъжа.Та въпроса ми е-ако се запиша в началото на ноември,мога ли да започна веднага да шия,или трябва да се представят първо гоблените и след това е старта?

Да. Веднага след официалният старт на записването, след като си представите на конкурсната поща с кой гоблен ще участвате и си получите кодовата дума, можете да започнете да си шиете гоблена.
Всички участващи гоблени ще бъдат представени наведнъж след приключването на записванията.

Последно редактирано:
Назад