ВТОРИ АНОНИМЕН КОНКУРС

• Началник на темата Началник на темата NIA
  • Начална дата Начална дата
Здравейте, след доста мислене реших да се запиша за участие в този конкурс, няма да мога да започна преди януари, но вярвам, че ще финиширам. Успех и много удоволствие на всички!!!

:kissyou:Добро утро, Ниа , моля те дай малко информация, има ли пъргавелки, изпратиха ли ти етапи, от любопитство питам, ха ха хааа

:kissyou:Добро утро, Ниа , моля те дай малко информация, има ли пъргавелки, изпратиха ли ти етапи, от любопитство питам, ха ха хааа

Дааааааа, има етапи. Но няма как да ги покажа, преди да приключи записването и представянето на участниците.

:clap::clap::clap:Браво, браво, браво!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ти си голяма щастливка- първа виждаш и знаеш всичкоооооооооооо! Поздрави и целувки!!!:kissyou:

:clap::clap:Браво, браво, браво!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ти си голяма щастливка- първа виждаш и знаеш всичкоооооооооооо! Поздрави и целувки!!!:kissyou:

Не смея да отричам, така е. Но всяко удоволствие си има цена, нали? :idea: В тази цена влиза и обстоятелството,че нямам търпение да ви покажа всичко, но това зависи от сроковете в регламента. :gipsy:

Ами то няма време за конкурса.:confused:Все нещо за празника ,за да радваме приятелите.:greeneye:

:D ще се наложи да мисля много бързо, а дали има с какво :D

какво пък :) в кюпа съм

я да преговоря:
пращам на НИА снимка на гоблена;
чакам да ми потвърди, че модела е свободен и да ми дадете "партизанско" име;
почвам гоблена и избращам етапи (период? срок?)

Последно редактирано:
Назад