Пролетна игра

• Началник на темата Началник на темата Ирка88
  • Начална дата Начална дата
Лили, много се радвам, че съм успяла да те зарадвам и то точно в такъв ден. Желая ти много здраве, късмет и незабравими мигове с любимите хора!:kissyou:

Лили ЧРД!!!
Много радост,щастие и успехи!!
Страхотен подарък!!

Ихааааа какъв старт на играта само - прекрасен подарък- котаните на Николчето са пипкави за изробтока на много красиви :clap:
Лили , да си жива и здрава, да имаш винаги такъв невероятен късмет и много вдъхновение за хобито :kissyou:

Благодаря ви момичета за хубавите пожелания..Да почерпя макар и виртуално.:cookies::upbeer::wine:
А котанката е изработена перфектно.На такав ситен лен,че не знам как го е шила Нелка.Благодаря Нели много съм щастлива.:kissyou:
И накрая да попитам Рени моето колетче нямаше ли го днес.Дано не изиграят нещо пощтите че...........

На обяд специално ходих да го търся, но го нямаше. Утре пак съм там, ще пиша веднага.:flower:

Утре и моето другарче да си чака подаръка :idea: Да чака обаждане от Еконт надявам се да доставя радост и аз с моя подарък :-|
Малко със закъснение...Лили, ЧРД и от мен...жива и здрава и успехи във всичко :kissyou:

Да докладвам пак - и подаръка от Лили е в мен! Сутринта в 8 бях в пощата - готова за бой, но нямаше нужда - пристигнало е и го взех! Лили да е спокойна, в неделя ще го предам, на когото трябва!:flowerlove:

Аз вече си имам подарък - страхотен - от Гинева :gipsy:Вчера цял следобед се усмихвам сама от кеф, но не се отваряше форума за да споделя радостта си с вас . И така ....имам две гобленчета от Любимата ми серия на Вервако , жалко че не са в рамка да им се любувам, но ще си ушия третото и заедно ще ги рамкирам. Един комплект с любими теменужки на Орхидея и един комплект от кърпи за кухня. Вижте сами за каква красота става дума :

Гинева, огромни благодарности за невероятния подарък:kissyou::kissyou::kissyou:

Прекрасен подарък си имаш Юра :yes:
и едно голямо браво за Гинева много е красив :clap: :clap:

Честито Юра!Прекрасни чашки!:clap::clap::clap:на Гинева
Аз мислех ,че само при мен не се отваряше форума!:idea:

И аз се хваля с подарък от didi3. Благодаря ти за емоцията.Толкова е хубаво.Имам си плат за рокли на куклите ми, панама с ламе, бонбонки :amam: , колан и истински пролетни бродерии. Прегръдки и положителни емоции в неделя :party:

Момичета страхотни подаръци си имате браво!!!:clap::clap::clap:

Честито момичета.Прекрасни подаръци сте получили.И Браво на момичета изработили тези красоти.:clap:

Момичета, много ме е срам, но....аз не успях да си довърша бродерията. На фона на прекрасните подаръци и настроение тук, тоя път аз ще съм черната овца:shy2: Добре, че поне това е хубавтото нещо, което избрахме в регламента...няма да участвам в размяната. Дано моето другарче не е много разочаровано, но предполагам, че ще получи красив и изпипан подарък, че лошо нещо до сега не се видя :kissyou: Много се извинявам за негативната нотка в хубавата ни игра! Това ще ми е за урок - никакви игри повече :gipsy:

И аз се хваля с подарък от didi3. Благодаря ти за емоцията.Толкова е хубаво.Имам си плат за рокли на куклите ми, панама с ламе, бонбонки :amam: , колан и истински пролетни бродерии. Прегръдки и положителни емоции в неделя :party:

Радвам се,че ти е харесал подаръкът ми :kissyou:

Всички получени подаръци са много хубави :clap:
Очаквам с нетърпение утрешния ден на размяната :idea::kissyou:

Да се похваля и аз и да благодаря на Сиси за подаръка!
89947-dca41-67947772-m750x740-ua0b87.jpg

Имам органайзер, който вече влезе в употреба:
89947-ecce4-67947872-m750x740-ud0b8c.jpg
арт сърчице, пролетна комплектовка и другото на снимката го виждате. Много благодаря!

Аз утре няма да мога да присъствам, тъй като от любов към нАуката :D съм се писала ученичка :D и съм на обучение, но съм се погрижила едното ми другарче да получи моят подарък, а с другото ще се видим през седмицата и ще и го предам лично, тъй като и тя ще липсва. Пожелавам ви много и приятни емоции утре на размяната и да покажете снимки задължително!
:kissyou:

Последно редактирано:
:kissyou:
Гинева, огромни благодарности за невероятния подарък:kissyou::kissyou::kissyou:

Радвам се, че ти е харесал. Наистина май трябваше да ги рамкирам, но единственото, което ме спря беше това, че реших третото гобленче да е към допълнението.

Поздравявам всички за получените до момента подаръци. Всичко е прекрасно. И с нетрпение очаквам утрешните снимки.
:clap:

Назад