Пролетна игра

• Началник на темата Началник на темата Ирка88
  • Начална дата Начална дата
Да се отчета, до тук съм, плюс половината контур, мисля до два дни да съм готова и отива за рамка.

Последно редактирано:
Да се отчета и аз :
гоблена е готов, изхпран и изгладен ,но за момента не е рамкиран. Днес ще го нося в ателието. Направих и една картичка . Допълнението ми е приготвено то остава изненада.

Имам подготвени и изненади за някои от момичетата участнички в играта. Ще ги покажа като снимки но кое за кого е ще стане ясно на 19,05.
"Една българска роза от мен" :

И малки картички - пликове :

Това от мен , надявам се че ще бъде одобрено :idea:

Да се отчета и аз :
гоблена е готов, изхпран и изгладен ,но за момента не е рамкиран. Днес ще го нося в ателието. Направих и една картичка . Допълнението ми е приготвено то остава изненада.

Невероятно пролетно настроение струи от гобленчето ти! Поздравления! Страхотно е!

Всички нещо са просто невероятни. Личи си, че са изработени с вкус и желание да се зарадва някой.

:clap:

:clap: Браво момичета :clap: Всичко показано до тук ми харесва. Личи си старание и желание да се зарадва другарчето, а не само отбиване на номера. Много ще се радвам, ако момичетата от другите градове успеят да дойдат на срещата-размяна. :kissyou:

:clap::clap::clap: Чудесни бродерии сте приготвили! А и изненадките на Юра са много нежни! Никол също е почти готова, така че чакаме датата!

Ето и моето подаръче.Не съм много доволна от рамкирането но толкова може момичето.:(

Много благодаря момичета:kissyou: и вашите моделчета са станали супер, и на Юра оригиналните дребосъчета също,:thumbup:! Лили, на снимката изглежда добре, не знам какво не ти харесва.

Лили, и на мен ми харесва рамката, какво те притеснява? А и модела е страхотен! Никол, много си бърза - слагам Ви и двечките при готовите, блазя Ви на другарчетата!:kissyou:

Подаръчето за второто ми другарче да покажа:
89947-eec7b-67153922-200-u53cf1.jpg

Днес заминаха заедно с първото за рамкиране.

Назад