Пролетна игра

• Началник на темата Началник на темата Ирка88
  • Начална дата Начална дата
Прибрах се от срещата ни и веднага съм на компа....ще се хваля:idea:
Мила Юра,не можеш да си представиш каква голяма радост ми донесе твоя подарък след дългата и уморителна седмица. Благодаря ти от сърце за положителните емоции този след обяд. Бъди жива и здрава и много щастлива. :flowerlove:
Момичета, ето и вие да видите и да ми завидите благородно надявам се :D

Много красив и нежен гоблен
http://s61.radikal.ru/i174/1305/50/16cb3f0e6d96.jpg
Страхотна картичка с пожелания,метличка с пролетни цветя,любимата ми Милка и пликче изработено с финес
http://s61.radikal.ru/i171/1305/08/ad77faef3742.jpg
В пликчето има и парченце панамка със забодена игла в нея

http://i067.radikal.ru/1305/6a/91e36a70801b.jpg
Хиляди целувки от мен :kissyou:

Диди, щом ти си щастлива аз два пъти по-вече :gipsy:
Радвам се че всичко ти е харесало , най-големия ми дерт бяха бонбоните да не се разтопят...
Благодаря за приятните емоции и весело лято на всички :kissyou:

п.п. видях и снимките - наистина на всички очите блестят - какво повече...

Всички подаръци бяха чудесни :kissyou:. Момичетата се бяха постарали и се надявам, че няма разочаровани :idea:
Юра благодаря за допълнителното подаръче :kissyou:

Много хубави бродерии се размениха, всички се бяха постарали от сърце и душа! И аз да благодаря на Юра за мънистената роза, много мило от нейна страна!:flowerlove: Положителни емоции желая на всички! Остават само Аби, Светла Петрова и Гинева да се похвалят - другата седмица! Моят гоблен се забавя заради рамкиране, така че и аз ще се фукам заедно с тях!

Последно редактирано:
Чудесни подаръци и щастливи момичета!!! Другата седмица и аз ще показвам :)

Радвам се че всички са доволни.Всяка от нас е вложила старание да зарадва другарчето си.Ама нека да ви е яд моята котанка и най хубава.:D

И само Росето ли е снимала.Покажете повече снимни от кога ви чакам.:kissyou:

След положителните емоции в днешният следобяд и доказателството ,че няма недоволни :kissyou:

http://rositsa66.gallery.ru/watch?a=buXw-kjAL
Ние все гледаме не там където трябва))) То гащички на зайо разгледаме, а сега ми харесва чанта))) Май беше подарък от Роси за Кроти:idea:

Ние все гледаме не там където трябва))) То гащички на зайо разгледаме, а сега ми харесва чанта))) Май беше подарък от Роси за Кроти:idea:

Оля, не е чанта, а чудесна възглавничка с бродерия, останалата част е от щампиран лен и за това ти се е сторило, че е чанта :D Чудесна е възглавничката в комплект с бродирания тишлайфер, вече си ги подредих в хола. :kissyou:

Оля сигурно има впредвед чантата от подаръка . Оля , понеже на можах да намеря толкова голяма хартиена опъковъчна торбичка с рози , а намерих чанта за пазаруване , реших ,че става и за опаковка на подаръкът ми , та стана 2 в 1 . Кроти ако реши , може и за пазар да я използва . :D:greeneye:

Последно редактирано:
И аз си имам подарък.
Благодаря от сърце на LiLiPi70 - Лили за прекрасните момини сълзи.Истинско пролетно настроени внесоха у дома ми.И за цветните панами (такива нямах в склада)Шоколада го хапнахме с любителката на гоблени (неразделна част от снимката).Ето я и нея.Радвайте се с мен!

Аз да благодаря и тук на Светлето подаръка е просто уникален:loveglasses:
Благодаря ти от сърце:kissyou:

Последно редактирано:
Eто малко снимков материал от моя прекрасен подарък, всичко е перфектно изработено от Кроти, за което много и благодаря :kissyou:!

Оля сигурно има впредвед чантата от подаръка . Оля , понеже на можах да намеря толкова голяма хартиена опъковъчна торбичка с рози , а намерих чанта за пазаруване , реших ,че става и за опаковка на подаръкът ми , та стана 2 в 1 . Кроти ако реши , може и за пазар да я използва . :D:greeneye:

Да, точно нея имам впредвид, нали казвам, все не там където трябва гледаме))))

Много полезна "опъковочна" хартия :D Аз имам голямо разнообразие от такива чанти - пазя в тях платове (кака Дорис ги нарича парцелак:gipsy:) в килера.
А при местване - точно доли между седалки в голфа събира се тази чанта - добре го натоварили с техена помощ.

Извинявам се за спама, махам се ... Ами само ако някой не получил зайче с гащички)))) няма да коментирам повече:D

С тия гащи на Зайо - име ми излезе, ама наистина бях впечатлена от... наличието им! :D И да напомня, че Мария я прави зайката, аз само й се радвам!
Подаръка на Роси беше чудесен, и възглавничката, и карето, и чантата!

Привет и от мен! Тъй като днес отсъствах от града едва сега успях да се похваля с УНИКАЛНИЯ си подарък, който получих от бисквитка .

Благодаря ти, мила, просто нямам думи, с които да изкажа възхищението си от подаръка. За мое голямо съжаление обаче, снимки ще мога да кача едва утре, за което се извинявам.
:kissyou:

Данче, благодаря, че писа в темата; много се притеснявах, дали е пристигнал и всичко ли е цяло и невредимо :)

А ето и обещаните снимки:

Имам си кутия с чай, две панами - много оригинални, прекрасна чаша за чай и мънистени бонбонки

и не на последно място прекрасния тефтер за рецепти, който е просто УНИКАЛЕН

Още веднъж огромни благодарности на бисквитка . Просто не съм си и мечтала за толкова прекрасно нещо.
:kissyou:

Честито за красивия тефтер! Аз така и не успях да го видя в завършен вид, бродерията е чудесна! Остава само Аби да се похвали с подарък - и сме приключили с играта. :flowerlove:

Назад