гоблени- manka

• Началник на темата Началник на темата manka
  • Начална дата Начална дата
Благодаря Марти:kissyou:

А сега леко извън гоблените,едно декупажче,но първо исках да пробвам на някаква обикновена бутилка какво ще стане,че тогава ще купуваме и шампанското да го поокрасим и него.Опита ми хареса,крайния резултат не много,но за сега с подръчни материали толкова:confused:

Благодаря Марти:kissyou:

А сега леко извън гоблените,едно декупажче,но първо исках да пробвам на някаква обикновена бутилка какво ще стане,че тогава ще купуваме и шампанското да го поокрасим и него.Опита ми хареса,крайния резултат не много,но за сега с подръчни материали толкова:confused:

Много Коледни красоти в твоята страничка-поздравления!И аз се запалих по декупажа,но със свещи,стават невероятни....

:clap: Ехааа, след близо половингодишно прекъсване наша Манка какви красоти е показала!!! Браво и за декупажа, като за първи път е много сполучливо. :kissyou:

Мариянка,колко хубави неща си ни показала!!!Коледни,ярки ,празнични!
А този Шаро е мой и много си го обичам!
За декупажа ,поздравления!

Адаш, поздравления за страхотните коледни красоти! Особено ме впечатлиха престилките за бутилки и разбира се - първите стъпки в декупажа. Справила си се отлично!:clap::clap::clap:

Марианка, много се радвам че си върна хъса и настроението за бродерии !
Всичко е много красво и майсторски направено :clap:
Декупажа е заразен - опитай и с напукване - ефекта е страхотен .

Охооо, много красота има тук. И страхотно коледно настроение.:clap::clap::clap: Декупажа изглежда чудесно, незнам какво не му харесваш.:kissyou:

Благодаря ви момичета :kissyou:
Юрее,запланувано ми е това с напукването,но първо ще си купя кракле и го мятам.Пробвах със свещ,но не ми хареса ефекта.

Сега последни коледни дребосъци,че имам запланувани други неща:idea:

Благодаря ви момичета :kissyou:
Юрее,запланувано ми е това с напукването,но първо ще си купя кракле и го мятам.Пробвах със свещ,но не ми хареса ефекта.

Сега последни коледни дребосъци,че имам запланувани други неща:idea:
Манчице...........открадна ми Джурджетата, тамън се канех да ги шия........... не че няма да ги ушия........... ама си личим кои се ровим при рускините, а?:idea:
Много са сладурски!!! Останалите Коледни дреболийки също са перфектни!!

Другарчето ми си получи подаръка,да си сложа и аз тук нещата,които уших за него:idea:

Вени,ето как монтирах джудженцата-

и едно декупажче разбира се,още не съм се отказала,че да видим.....

Последно редактирано:
Назад