С моята игла

Здравейте момичета,

реших и аз да показвам какви ги върша с иглата. :gipsy:

Бродирането, обратно на моите очаквания ме разтоварва и ми доставя голямо удоволствие! :loveglasses:

Открих заниманието като терапия през април месец :baby: и показвам етапче от гоблена, върху който се трудя в момента.

A трябва да се получи това:

добре дошла в отбора на вечно релаксиращите, в скоро време ще се преварне и в мания :) мн хубво ще се получи, боцкай смело :) :*

Благодаря ти ivinka87 за топлото посрещане и укуражаване :kissyou:
Хи-хи, и аз усещам, че работата върви към мания :D

Добре дошла при нас! :kissyou: Страхотно гобленче си започнала-това са любимите ми цветя. :idea: И аз шия в момента гоблен с тях. Приятно шиене ти пожелавам и още много нови попълнения.

Добре дошла!:kissyou: Много обещаващо начало и...не се притеснявай здраво ще те хване вируса - гобленарски и колекцията ти ще се увеличи многократно.

: Здравейте: и добре дошла! Гобленчето ти е много хубаво, :clap: И да знаеш- хване ли те гобленовата болест, тя се превръща в ''зависимост'' - все те сърбят ръцете за шиене.:kissyou:

Здравей и добре дошла! Гобленчето ти е много хубаво, :clap: И да знаеш- хване ли те гобленовата болест, тя се превръща в ''зависимост'' - все ще те сърбят ръцете за шиене.:kissyou:

Добре дошла при нас. Много добро начало за една начинаеща гобленарка.:clap: Много сполучлив избор и чудесно изпълнение.:clap:

Freeky, Светла Петрова, desinda,venipetgab,Helen :kissyou:

Много ви благодаря за милите думи и посрещане - накарахте ме да се изчервя :-|.

Бързам да завърша този и да се хвърлям на следващия :D

И за да не съм само по думи, до къде го докарах тези дни - имам си тревичка в ъгъла:

Благодаря, че надничате в моята страничка! :blueflow:

Ето и следващият етапен отчет. Надявам се тази седмица да имам повече време и да успея да го завърша. :loveglasses:

Седмица мина, че даже и 2 станаха и аз съм почти на края...
Остана ми контура. С него не се разбираме особено, та да видим кога ще се започнем :D

Перфектен избор и отлична работа:clap::clap::clap:
Доколкото виждам от честотата на етапите мога спокойно да поставя диагноза- Уви, неизлечимо болна. Добре дошла в нашето отделение :kissyou:

:clap: Страхотни ириси!Давай смело с контура, не е труден ще видиш, а как ще промени гоблена.От хубав ще стане страхотен, а с рамка ще е черешката на тортата :kissyou:

Аз също съм на Вие с контурния бод ,но наистина гоблена ще придобие съвсем завършен вид и красотата му ще изпъкне.Успех.

:D Да, и аз с нетърпение искам да го видя завършен, така,че се стегни да направиш контура и да ни го покажеш! :D

Момичета, много ви благодаря за стимула и чудесните думи :kissyou:!
Като видях колко сте изписали и от кога аз не съм се разписвала, направо :-|
Тези дни нямах никакво време за иглата, но днес се събрах и .... топличък, топличък:

Ако някой забележи кусури относно контура, моля да сподели - докато ме е хванала музата да поправям. :-)
Хубава вечер!

Последно редактирано:
Назад