С моята игла

Докато повечето от вас се трудят в работилничката на Дядо Коледа и докато аз все още се глася психически за ламето на пумата, започнах това :gipsy:

Все пак над нещо се трудиш............ Други гледаме само и се чудим какво ли е това? Дотук е с много нежни цветове и ако покажеш крайният резултат ще е супер, ако не - ще трябва търпение.............

Благодаря............... Много са нежни.................
Но все пак довърши и пумата, страхотна е

Благодаря,момичета. Вашата оценка е стимул за мен :)
Напоследък нямам почти никакво време за иглата :( , но скоро се вижда лъч надежда за повече :gipsy:.

Все пак да ви покажа, до къде стигнах с магнолията:

Mного нежно се получава, нямам търпение да я видя готова! :kissyou: А ще шиеш ли и останалите две части?

Етапи по време на шиене

Здравейте момичета,

реших и аз да показвам какви ги върша с иглата. :gipsy:

Бродирането, обратно на моите очаквания ме разтоварва и ми доставя голямо удоволствие! :loveglasses:

Открих заниманието като терапия през април месец :baby: и показвам етапче от гоблена, върху който се трудя в момента.

A трябва да се получи това:

Браво

Публикуване на мнение в темата

Браво :clap::clap::clap: и от мен!Много са красиви.Успех и за напред.

Здравейте момичета и за много години!
Много здраве, късмет, повече усмивки и време за иглата през тази година!
:kissyou:

Да се отчета за изминалата година, с останалите нещица, които не съм показвала тук. Извинете за качеството на снимките, но са с телефон.

Сините Макове на Ланарте:

Една балеринка:

Малка Богородица , синия вариант:

Първата магнолия на Ланарте също е готова :gipsy:

@Freeky, да, мисля да ушия и трите, даже нарязах вече панамата :gipsy:.

И как започна всичко.... с щастливите коне :loveglasses:.

За съжаление до рамкиране не стигнах през миналата година, но тази вече е запланувано.

Направо съм очарована! :clap: Толкова неща си направила-браво! И като се има предвид, че скоро започна да шиеш темпото ти е много добро. ЕВАЛА :gipsy:

Назад