С моята игла

Момичета, много ви благодаря за стимула и чудесните думи :kissyou:!
Като видях колко сте изписали и от кога аз не съм се разписвала, направо :-|
Тези дни нямах никакво време за иглата, но днес се събрах и .... топличък, топличък:

Ако някой забележи кусури относно контура, моля да сподели - докато ме е хванала музата да поправям. :-)
Хубава вечер!

Прекрасен, прекрасен! ♥ Мн, мн обичам Пермин! Поздравления! :loveglasses:

Поздравления за новата придобивка. Много е красив, браво за перфектното изпълнение :clap: Хайде сега - рамка и на стената.:clap:

Минавам, за да ви покажа етапче от следващото начинание - една не безизвестна муцунка :D.
Ще извинявате за вида и лошата снимка, но панамата ми е толкова твърда, че...
Ако някои има трик, как си опазва от косъмчета черната панама, ще се радвам да сподели :confused:.

Хубави почивни дни! :)

Каква е тази панама???Аз имам подобна ,доколкото виждам от снимката,но тя е много мека /старата панама от едно време,останала от бродериите на майка ми/...:idea:,а гобленът ти става прекрасен:clap:

Благодаря за хубавите думи и насърчаването, и че надничате при мен, разбира се :kissyou:!

@irina48, панамата е унгарска. След една седмица "мачкане" вече бива. :D
Понеже имам същата бяла, черната ми се стори по-твърда...

Муцунката се шие много леко и приятно, поне за сега, като стигна до ламето може и друга песен да запея :D

Благодаря ти, dori4a! :*

До тук се докарахме с Пумата. Сивото ми свърши, пък за ламето нещо не съм в кондиция :( . Сигурно е заради смяната на времето днес :D.

не е от смяната на времето. Днес е Мишин ден и не се шие, защото мишките щяли да изгризкат, това, което сме изработили.

Назад