Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Аз съм си купувала техен гоблен в магазина на ул.Пиротска в отсечката между Хр.Ботев и Ст.Стамболов. Успех:kissyou:
Виж тукБлагодаря ти, Rosssi!
Ще го потърся този магазин, не че нямам какво да шия сега, но от колекционерска страст))) Миналия месец имах време и се разходих в този район, но намерих само един магазин, в който продаваха гоблени на Милена стил.
Не искам да съм нахална, но моята сестра сега е при сина си в САЩ. Иска да ми донесе гоблен. Аз й изпратих няколко пейзажа на Кинкейд. Тя ходила в магазин и казва, че са на много едра панама. А пък аз уж съм майсторка!)) Търсих в Нета, но попадам на сайтове с негови картини или в които продават и други гоблени, а той не е много застъпен. Някой знае ли къде да търся?
Аз съм нова във форума но и аз харесвам много комплектовките на България-К ушила съм много техни гоблени и в момента имам проблем загубила съм горната дясна част на схемата на Воденицата на Буше дали някой може да ми я изпрати или да се обадя на телефона във фирмата.За контакти на имейла-jenito69@abv.bg или тел 0886344407 и във форума ще следя.