Български гоблени на Казанлък

Казанлъшки гоблени

Здравейте!Аз също съм отскоро в този сайт.До сега само разглеждах форумите и четях.Сега искам да дам мнението си за гоблените и конците на "България-К".Това е бившия завод България.Преди 9 години живеех в Казанлък,там се запалих и по гоблените.Аз запалих и много мои колежки и приятелки.Сега ходя по-рядко,но винаги гледам да е през седмицата,за да мога да отида до з-д"България",за да си купя конци.Те са с много високо качество и много евтини.Преди две години с моя приятелка си купихме от там конците за две японки,публикувани м сп.Галерия бродерия.За 4-те гоблена конците ни излезнаха около 13 лв.Конците са плътни,покриват много добре и са с страхотни цветове.Продавачката от фирмения магазин каза,че там произвеждат и конците на ДМС.Докато живеех в Казанлък съм си купувала гоблени от фирма "Микра".Собственичката е много любезна и отзивчива.Що се отнася до другата фирма "Казанлъшки гоблен" до сега не съм чула добри отзиви за нея.:kissyou:

bobi, напълно съм съгласна с теб! Шила съм много гоблени на Казанлък и съм доволна.А сего конците са с още по-високо качество.:kissyou:

За Казанлъшките гоблени-вярно е добри са!Но...нямат никаква -според мен-търговска мрежа ,реклама ,каталог и конците им се намират мнооого трудно в малките градове.А в Троян вече не се намират въобще,което е жалко!

Здравейте,
тези дни ще ходя в София и ако някой знае може ли да ми каже къде се продават гоблени на "България К" в София, разбира се.
Предварително благодаря!

Аз съм си купувала техен гоблен в магазина на ул.Пиротска в отсечката между Хр.Ботев и Ст.Стамболов. Успех:kissyou:

Благодаря ти, Rosssi!
Ще го потърся този магазин, не че нямам какво да шия сега, но от колекционерска страст:)))) Миналия месец имах време и се разходих в този район, но намерих само един магазин, в който продаваха гоблени на Милена стил.
Не искам да съм нахална, но моята сестра сега е при сина си в САЩ. Иска да ми донесе гоблен. Аз й изпратих няколко пейзажа на Кинкейд. Тя ходила в магазин и казва, че са на много едра панама. А пък аз уж съм майсторка!:))) Търсих в Нета, но попадам на сайтове с негови картини или в които продават и други гоблени, а той не е много застъпен. Някой знае ли къде да търся?

Благодаря ти, Rosssi!
Ще го потърся този магазин, не че нямам какво да шия сега, но от колекционерска страст:)))) Миналия месец имах време и се разходих в този район, но намерих само един магазин, в който продаваха гоблени на Милена стил.
Не искам да съм нахална, но моята сестра сега е при сина си в САЩ. Иска да ми донесе гоблен. Аз й изпратих няколко пейзажа на Кинкейд. Тя ходила в магазин и казва, че са на много едра панама. А пък аз уж съм майсторка!:))) Търсих в Нета, но попадам на сайтове с негови картини или в които продават и други гоблени, а той не е много застъпен. Някой знае ли къде да търся?
Виж тук
http://www.thomaskinkade.com/

Гоблени

Аз съм нова във форума но и аз харесвам много комплектовките на България-К ушила съм много техни гоблени и в момента имам проблем загубила съм горната дясна част на схемата на Воденицата на Буше дали някой може да ми я изпрати или да се обадя на телефона във фирмата.За контакти на имейла-jenito69@abv.bg или тел 0886344407 и във форума ще следя.

Аз съм нова във форума но и аз харесвам много комплектовките на България-К ушила съм много техни гоблени и в момента имам проблем загубила съм горната дясна част на схемата на Воденицата на Буше дали някой може да ми я изпрати или да се обадя на телефона във фирмата.За контакти на имейла-jenito69@abv.bg или тел 0886344407 и във форума ще следя.

С теб май не можем да се разберем нещо,нямам нищо против да си пускаш исканията за схеми,но не и където не им е мястото,и при другия ти пост писах има тема специално за това,но нали е по-лесно така без да четеш да пълниш форума със спамчета:!:
ето тук трябва да пишеш-
http://www.goblenite.org/showthread.php?t=4196

по повод едрата панама. купих гоблен комплектован с едра панама.смених я с наша ленена, гоблена става чудесен.когато го дошие дъщеря ми ще ви го покажа

Здравейте, искам и аз да изкажа мнението си за казанлъшките гоблени. Скоро си купих два техни, ве4е шия единия и съм много доволна. Панамата е хубава, цветовата гама също, конците са предостатъчно и за разлика от други фирми тук са сложени цели чилета и са с номерата си. Спокойно можеш после да ушиеш още един. Това са снимки на гобленитер на започнатият ве4е и на част от схемата за да добиете представа.

Аз също харесвам Казанлъшките гоблени и шия предимно от тях. Имам Момичето на скалата и Пастирчето ,който са сложени в рамки преди повече от 20 години и не са се променили.Освен това остават много конци,почти за още един гоблен.От Параклисът и Ковачницата съм ушила
1:4 и 1:1 и имам още конци.

Днес си поръчах каталога на "Казанлъшки гоблен", до два дни ще го получа и ще ви го покажа. Ако някой иска може да си го поръча на телефон-0898920443, струва 6 лева

Назад