Обсъждане на схеми и гоблени

• Началник на темата Началник на темата Val4e
  • Начална дата Начална дата
А Тони,схемата същата ли е ,че попаднах на една с два пъти по малко цветове?

Последно редактирано:
една жена/Светла/ от ФБ го започна началото на месеца ,но от ушитото още нищо не си личи.относно схемата си е платила, за да и я обработят.ще следя етапите и и ще споделя впечатление.явно има голям интерес към този модел.

Здравейте,,,бих искала да ми обясните как се шие гоблен с мъниста. Купих си щампа и всичко останало,,но продавачките не са много изчерпателни. Искам да знам как се започва точно и като свърши конеца какво се прави. Нова съм в сайта и ще ме извините ако не съм в правилната тема.

Благодаря предварително ! :blueflow:

Здравейте,

имам малко труден въпрос за решаване.
имате ли изея от къде мож да си намеря милеровият гоблен - музикантите /голямата картина с рамката/ от някой, които го е шил.
ще си платя схемите /трябват ми само копия/, както и комплектовката на гоблена.

благодаря ви предварително!

Здравейте,

имам малко труден въпрос за решаване.
имате ли изея от къде мож да си намеря милеровият гоблен - музикантите /голямата картина с рамката/ от някой, които го е шил.
ще си платя схемите /трябват ми само копия/, както и комплектовката на гоблена.

благодаря ви предварително!

Няма нищо трудно. В темата за търсене си пускаш заявка. Не забравяй да прикачиш картинка на гоблена и да посочиш имейл адрес. (най-добре прочети внимателно първи пост). Така, както си написала тук, обаче, не става ясно какво точно търсиш - схеми и ключ или готов комплект. Аз разбрах, но не разполагам с това, което търсиш. Бъди по-ясна тук:
http://www.goblenite.org/showthread.php?p=464841#post464841

Благодаря ти за помощта,
нова съм в подобни дискусии и затова не съм знаела за къде точно ми е въпроса
:blueflow:

Христос Воскресе, Искам да попитам нещо,което не ми е ясно,Става въпрос за този гоблен, В ключа има един номер 904,който се повтаря на зелен и червен цвят,Ще ми помогнете ли да разгадая ключа или просто е сбъркан,

Провери на самата схема дали има втория знак с цифрата 4, защото аз не видях такъв. Може би е грешка или ключът е не само за този гоблен. Понякога в списанията ги дават така - 2 или 3 гобленчета с един ключ.

Назад