Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Моля за помощ!Шия трите ангелчета на Дименшънс-оргинална комплектовка.Има една дебела лента наречена опалова лента,която се шие по крилата на ангелчетата,но става много грубо и дебелата лента грозно разтваря дупчците на панамата. Моля ако някой е шил гоблена да ми каже така ли трябвада бъде или нещо греша.Съжалявам,че нямам възможност да пусна снимки!

. Само че ключът им е в Анхор, а ми се иска да шия с ДМЦ. Опитах да ги сравня, но не съм сигурна, че правилно замествам цветовете и се притеснявам какво точно ще се получи. Случайно някоя от вас да ги е шила в ДМЦ, за да ми изпрати ключа, или поне да ми даде съвет за конвертирането, защото се случва на един номер от Анхор да съответстват 2 от ДМЦ, а един дори изобщо не го намирам - 399 Анхор. Много ще съм ви благодарна ако успеете да ми помогнете.Нямат аналози и е добре да си спазиш ключа. В противен случай се губи от красотата им .
Момичета - имам нужда от помощ :rezando:
Намерих схемите на този тигър, но са м РМ - формат. Може ли някоя добра душа да ми ги конвертира в pdf-формат.
Ще ви бъда безкрайно благодарна :kissyou:
gobsxemi03@gmail.com
http://dump.ru/file/5470117
[/URL][/IMG]![]()