Обсъждане на схеми и гоблени

• Началник на темата Началник на темата Val4e
  • Начална дата Начална дата
Момичета някоя от вас може ли да работи с фотошоп или друга програма и да увеличи дадена снимка без да се размаже? Става въпрос за този гоблен. Имам схемата, но е много ситна.

:confused: Прати ми я на d.gorchova@mail.bg ако искаш, ще опитам да направя нещо, но не обещавам нищо.

Момичета, може ли да ми помогнете за този гоблен

На каква панама се шие, също така имам и два ключа и не знам кой е верният

Моля за помощ!Шия трите ангелчета на Дименшънс-оргинална комплектовка.Има една дебела лента наречена опалова лента,която се шие по крилата на ангелчетата,но става много грубо и дебелата лента грозно разтваря дупчците на панамата. Моля ако някой е шил гоблена да ми каже така ли трябвада бъде или нещо греша.Съжалявам,че нямам възможност да пусна снимки!

Моля за помощ!Шия трите ангелчета на Дименшънс-оргинална комплектовка.Има една дебела лента наречена опалова лента,която се шие по крилата на ангелчетата,но става много грубо и дебелата лента грозно разтваря дупчците на панамата. Моля ако някой е шил гоблена да ми каже така ли трябвада бъде или нещо греша.Съжалявам,че нямам възможност да пусна снимки!

Щом е оригинален комплект, трябва да има указание за всеки вид бод, както написано с думи, така и показано с картинки. Дори да не разбираш английски, на картинката е показано добре. Аз не съм шила точно този гоблен, но ако снимаш указанието, мога да помогна с превода.

Здравейте, момичета, моля ми за малко помощ. Смятам да започна ето тези два гоблена - единия на Maia, а другият на Роял Париж. . Само че ключът им е в Анхор, а ми се иска да шия с ДМЦ. Опитах да ги сравня, но не съм сигурна, че правилно замествам цветовете и се притеснявам какво точно ще се получи. Случайно някоя от вас да ги е шила в ДМЦ, за да ми изпрати ключа, или поне да ми даде съвет за конвертирането, защото се случва на един номер от Анхор да съответстват 2 от ДМЦ, а един дори изобщо не го намирам - 399 Анхор. Много ще съм ви благодарна ако успеете да ми помогнете.

Нямат аналози и е добре да си спазиш ключа. В противен случай се губи от красотата им . Майя и Роял Париж са с Анхор. Успех!

Момичета - имам нужда от помощ :rezando:
Намерих схемите на този тигър, но са м РМ - формат. Може ли някоя добра душа да ми ги конвертира в pdf-формат.
Ще ви бъда безкрайно благодарна :kissyou:

gobsxemi03@gmail.com

http://dump.ru/file/5470117

32b62bcf44706eba187deacf64c0b4cc.jpg
[/URL][/IMG]

Момичета - имам нужда от помощ :rezando:
Намерих схемите на този тигър, но са м РМ - формат. Може ли някоя добра душа да ми ги конвертира в pdf-формат.
Ще ви бъда безкрайно благодарна :kissyou:

gobsxemi03@gmail.com

http://dump.ru/file/5470117

32b62bcf44706eba187deacf64c0b4cc.jpg
[/URL][/IMG]

Виж си пощата след малко

ИСКРЕННИ БЛАГОДАРНОСТИ НА ВСИЧКИ, КОИТО МИ ПОМОГНАХА - няма да ги изброявам, за да не пропусна някого.
СТРАХОТНИ СТЕ МОМИЧЕТА :kissyou::kissyou::kissyou:

Отдавна исках да ви питам .....
На този Париж схемата няма сянка на мацката. Що така? Да не би да е щампа? :confused:
Срещали ли сте оригинал някъде? Дали може да бъде поръчан ....

Здравейте,Дали някой ще може да ми обясни как се правят миниатюрите за ключодържатели,На две парченца се бродира /за лице и гръб/или отзаде зе залепя нещо,и на каква панама с какъв бод е по-добре да се правят,

Има такава тема за ключодържателите, въпреки че и в нея няма точно обяснение как точно се правят.
http://www.goblenite.org/showthread.php?t=751
Аз направих на сина и приятелката му с бродерия от едната страна, а от другата си размениха и сложиха снимките. Бода и панамата могат да бъдат различни, но аз ги ших с кръстче на панама 16 каунт. Важното е да прецениш това, което си избрала да шиеш, дали ще ти се побере в ключодържателя:idea:

:idea:Вземаш парченцето панама, отваряш ключодържателя ,с молив си отбелязваш точици на поленцето ,в което ще сложиш бродерийката и си търсиш подходящата миниатюрка,която ще ушиеш и побереш в ключодържателя.:greeneye: Успех,дано съм била полезна:loveglasses:

момичета довършвам Йерусалимската богородица на Солария ,но схемата ми има дефект и не мога да го довърша.можели да ми помогнете

Назад