Гоблени на Амазонка))

• Началник на темата Началник на темата Amazonka
  • Начална дата Начална дата
Чудесна е станала Пипи!!!:loveglasses: Охххх повечето неща, които видя искам да ушияяяяя...........:idea: Поздравления!!!:clap:

да не си я чела и ти 4-5 пъти и си решила да си я спретнеш за спомен от детството.

Strahoten e tigura, dano se setish na koq firma e , razrabotkata e mnogo dobra! Za izpulnenieto - nqmam dumi! Pozdravleniq ! :clap::clap::clap:

За всички,които се интересуваха от къде е тигъра,намерих първата страница,където има сайта,от където е поръчан
http://www.gobleni-magazinbg.com/

казва се"Спокойствието на тигъра":idea:

Ето едно драконче, ушито набързо,за един любител на всякакви дракони:idea:

И двете дракончета са хубави:loveglasses:, но на кръстчета биха били перфектни. Не, че се лоши сега, но или панамата е по-едричка или.... Ако твърдо държиш на гобленов бод, може би малко по-ситна панама би било още по-добре. И все пак това е мое мнение......:idea:

Поздравления за всички творения и сръчните ръце. А тази малка сладорана носи такава страст към живота...........супер е. Поздравления

И двете дракончета са хубави:loveglasses:, но на кръстчета биха били перфектни. Не, че се лоши сега, но или панамата е по-едричка или.... Ако твърдо държиш на гобленов бод, може би малко по-ситна панама би било още по-добре. И все пак това е мое мнение......:idea:

Аз така ги исках,възможно най-малки като размер,не исках да е някак натрапчиво,не мога да ти обясня като хората..не че държа на гобленовия бод:idea:

Още две дракончета,за разнообразие зелени,второто го снимах кофти но по никое време и на светкавица така излиза:(

браво!

Поздравления за Пипи. Това бе любимата ми книга някога и ми навява носталгия. Ти си първата, при която виждам това гобленче.:clap:

Последните завършени,имам още дребосъци,но ще ги сложа когато реша как да ги оформя,а целувката искам да я подарявам,чудя се дали ще й пасне една червена рамка:confused:

И драконите, и пеперуденото момиче много ми харесват. Браво! :clap:

всичките ти гобленчета са чудесни,а този господин и аз го имам.голям сладур е.

Назад