Гоблени на Амазонка))

• Началник на темата Началник на темата Amazonka
  • Начална дата Начална дата
Дименшънът е невероятен!!!:loveglasses: Струвал си е всеки бод и контур!!!:clap:

Изключително красив е!Ще видиш ,че и друг ще ушиеш,диагнозата е дименшън= на зараза:loveglasses:

Публикуване на мнение в темата

Гобленът на ДИМ зимната картина е станал страхотен и контурът също.:clap:Поздравления от мен.Аз още шия Изискан век може да го видиш в моите снимки до къде съм.Имам грешка с цвета на панамата но като начало:confused::confused: А докато стигна до контура имам още доста да шия:idea:За него има вече съвети ,ако се наложи пак ще помагате:kissyou:

Последно редактирано:
Най-накрая му видях края..тия стотици километри контур направо ме довършиха....и всеки път се заканвам че няма да подхващам гоблени с толкова много клони :idea:
Лошото на Дименшънсите е именно това,че имат всякакви бодове в тях

Лошо за трудност, но за ефект са незаменими :clap::clap::clap:

Браво !!

Гоблена на ДИМ е станал невероятен :clap: Картина 3D:idea:

Но пък я виж каква приказка стават...убедена съм, че пак ще ушиеш някой Дименшън.:idea:

Обещаните кокичета вече в рамка , едно лесно за шиене моделче което видях в творбите на една съфорумка тук - lassa тя ми прати схемата и отново й благодаря :)

Котето е страхотно,с кръстче е станало по добре отколкото 1:1.Честито за новите придобивки

Не знам носи ли щастие бабата....но е просто супер! Имам чувството, че ще изхвръкне от гоблена :D
:clap: :clap: :clap:

Назад