Гоблени на Амазонка))

• Началник на темата Началник на темата Amazonka
  • Начална дата Начална дата
Благодаря на всички за хубавите думи,сега продължавам с още две свежи дами,оказа се че има няколко модела от този вид,нещо като серия са и доколкото се познавам докато не ги ушия всички няма да мирясам,кофти е контурния бод накрая ама стискам зъби и го шия:idea:
Ето ми и целувката в червена дрешка,на мен лично ми хареса как се е получило,надявам се и този,на когото ще я подаря да му хареса:idea:

Много красиви и свежи, :clap::clap:

Дамите на РТО ли са?
Не помня от къде имам тази серия с дамите и годподина,има още една дама и две влюбени двойки,които се надявам скоро да подхвана,из схемите,които имам на хартия ми попаднаха и ги започнах,да,на РТО са

Благодаря на всички за хубавите думи,сега продължавам с още две свежи дами,оказа се че има няколко модела от този вид,нещо като серия са и доколкото се познавам докато не ги ушия всички няма да мирясам,кофти е контурния бод накрая ама стискам зъби и го шия:idea:
Ето ми и целувката в червена дрешка,на мен лично ми хареса как се е получило,надявам се и този,на когото ще я подаря да му хареса:idea:

Ох,Ренка много са красиви.серийката май беше на РТО и си имаха и кавалер ако не греша.а премяната на целувката много и отива

Докато не уших всичко налично от тези не мирясах,зарязах всички останали заради тези,мисля че са свежи и не са лоши:idea:

Много хубави гоблени. :clap: Поздравления:kissyou:
Кога намираш време....завиждам ти:D
Тези последните на РТО са много симпатични и веселяшки :idea:

Много интересна и красива серия. Всички гобленчета са много нежни. :clap:

Серията е много нежна,на схемите им се точа от толкова време и сега като ги видях ушите мисля че скоро ще ги почна и аз :clap:

Колоритна и свежарска серия,много ми хареса:clap::clap::clap:,а Бамби си е бонбон.:kissyou:

Назад