За любителите на HAED-Етапи

Прекрасен е този ХАЕД! Но аз си признавам че не бих го ушила :( въпреки че много ми харесва! Браво на момичето че се е хванало с такъв гоблен. Като гледам още малко й остава... Да го покажеш пак завършен. :idea:

kak4e, благодаря, че ни показваш тази красота! Гобленът е фантастичен!:clap::clap:

Представям си колко е труден с тези много, много и все сини цветове!:idea:

И аз искам да го видя готов , на живо е доста голям и изглежда много добре:kissyou:

Каква роза:eek:Та ти почти си го завършила.Още малко и ще е в цялата си прелест:clap::clap:

Здравейте момичета.Вече съм събрала конците за гоблен на HAED и все не се решавам да го почна.Скоро разглеждах темите и видях че има етапи.Разгледах го и не видях някой да го е шил.В инструкциите пише че се шие на бяла неразграфена панама 25 каунта.Дайте ми съвет-как ще е на разграфена панама.

Със сигурност някой го шиеше този гоблен, но не се сещам кой.:confused: Дано ти се обади. А за размера - на разграфена панама, която е 22 каунт ще стане малко по-голям, отколкото на 25 каунт - на всеки 2,54 см има 3 нишки повече на разграфената панама.

А няма ли да се виждат линиите на панамата от крейник.Из форума гледах някъде че прозира този конец.

djavka шие този гоблен

Вярно е, аз го шия. Ама "шия" е силно казано. По-скоро отлежава вече две години в забвение. Първо, дамата става много тъмна. Второ, понеже взех разграфена панама, крейникът прозира. Решила съм със сигурност да го завърша, защото на скриновете на пренаборите не изглежда зле. Ама кога ще стане - нямам идея.

До къде си стигнала.Ако можеш покажи да видя.Смятам от около 15 март да го почна.До тогава ще свърша гоблена на моята приятелка и ще напредна малко с иконата на една моя леля.

До тук:

Всъщност, сега виждам, че не съм шила по него точно от една година. Дано през 2011 му върви повече на този гоблен :D
И още нещо:

този (HAE-ZIN22 Mesmerizing Beauty) не го шийте - считам го за един от най-големите си неуспехи. Първият ми завършен през тази година, но и гоямото ми разочарование :(

Защо така :confused: , на мен ми харесва как изглежда, не бих казала че е ужасен, даже е хубав, а на живо сигурно изглежда още по-добре . Има гоблени за които наистина да ти стане :cry: , но според мен този си е в графа "успешни".

Защо така :confused: , на мен ми харесва как изглежда, не бих казала че е ужасен, даже е хубав, а на живо сигурно изглежда още по-добре . Има гоблени за които наистина да ти стане :cry: , но според мен този си е в графа "успешни".

Не, и на живо не изглежда добре. Преходите между отделните тонове са прекалено остри и седи "петниста". Очите, устата и пеперудата станаха невероятни, но... не мисля, че компенсират цялостното впечатление. За жалост...

И аз я шия мацката с вълните. Започнах я на бяла неразграфена 22 ct. Но "шия" е силно казано, защото само я започнах и така си стои. Имам мерак да я завърша и ще го направя, но в някои по-свободни дни. Преди нея обаче на ред са 2 други гоблена.

Най-после го приключих ... дори не изчаках да бъде изпран :D:D
За има няма 5 месеца жестока борба ;) но си заслужаваше!!!

Назад