За любителите на HAED-Етапи

Ако някой може да сподели нещо с мен по повод на избора ми и крейника, ще съм много благодарна. Някой беше писал сайт за поръчка на конеца от чужбина, ще се помъча да го намеря и да се пробвам да си го поръчам.

Аз поръчвам от този сайт,а ако си софиянка направо в магазина.
http://www.8888bg.com/catalog.php?cid=96

Благодаря много на всички момичета, които ми обърнаха внимание. Намерих човека, който ще ми изпрати конеца във Варна и съм щастлива:loveglasses:. Оказва се, че само в нашия форум нещата стават веднага, както трябва да бъде в един цивилизован живот, за разлика от цялата ни държава, където за всичко чакаш...докато цъфнат налъмите:sleepy:

Оле момичета причинихте ми болка в сърцето от както видях темата мисля само за ХАЕ, намерих много схеми оригинални на фирмата в един англ сайт- избрах си за сега Sadness of Gaia- шил ли го е някой :confused:

може ли да се шие на 22 каута бяла- в упътването им пише, гобленов или кръстосан по избор

Последно редактирано:
Оле момичета причинихте ми болка в сърцето от както видях темата мисля за ХАЕ, намерих много схеми оригинални на фирмата в един англ сайт- избрах си за сега Sadness of Gaia- шил ли го е някой :confused:

може ли да се шие на 22 каута бяла- в упътването им пише, гобленов или кръстосан по избор

Покажи снимка! Но и без снимка - на 22 каунт се шиe с гобленов бод!

Последно редактирано:
А аз си избрах да шия точно тази мацка понеже ми се стори най лесен.

Не е труден :)
Но в сравнение с останалите от тази серия - в този има най-много шиене ... аз им разгледах схемите, защото се чудех дали да не започна още 1 от тях :)
Успешно начинание :)

Май няма да е тази харесах си още една тя ми изглежда по лесна:D.Аз в момента съм на вълна лесни неща.

Последно редактирано:
Помагаите

Милим момичета, любителки на HEAD, имам една голяма молба към Вас - отскоро съм си харесала серията Седемте смъртни гряха и съм се навила да я ушия цялата (всичките 7 гоблена) :idea: ама съм и аз една оптимистка... обаче, имам проблем с решението на каква панама да ги шия. За конците няма проблем, постепенно ще си ги комплектовам, за радост нямам и крейник, ама тая панама направо ме побърква. Може ли някои да ми каже как да си изчисля колко и каква панама да ползвам. По схеми са дадени 400w x 600h Stitches при 25Count, 16w x 24h in. Някои да ми каже това в сантиметри колко е и как да го направя така че да не е нещо огромно, а нормален гоблен горе-долу с размера на лист с формат А4. Спряла съм се за сега на българска неразграфена бяла панама с 22 каунта (или 18 каунта в краен случай, а може и Аида 16) с кръстат бод с 2 нишки - това как е като идея?! Благодаря предварително на всички който ще могат да помогнат!
:kissyou::kissyou::kissyou:

Това са 400/600 бода независимо на какъв каунт панама. На българска разграфена 22 каунт панама ще бъде 44/66 см. Или в квадратчета ще бъде 20/30. Няма как да го направиш във формат А4. На Аида 18 или 16 каунт ще стане още по-голям.

Благодаря Nelly L за отговора, но определено ми се попари оптимизма, не заради теб разбира се, а заради това, че ми се вижда доста далеч във времето да ушия 7 HEDA :D
Определено вече се спях на нещо ново и доста интересно... Реших даже днес да ида и да си купя панамата за него - ще е 25 или 22 каунта българска бяла неразграфена, ще го шия с гобленов бод 1:1 и дано се получи това което е на картинката! :gipsy:
Пожелайте ми успех! :kissyou:

Благодаря Nelly L за отговора, но определено ми се попари оптимизма, не заради теб разбира се, а заради това, че ми се вижда доста далеч във времето да ушия 7 HEDA :D
Определено вече се спях на нещо ново и доста интересно... Реших даже днес да ида и да си купя панамата за него - ще е 25 или 22 каунта българска бяла неразграфена, ще го шия с гобленов бод 1:1 и дано се получи това което е на картинката! :gipsy:
Пожелайте ми успех! :kissyou:

Здравей, спряла си се на хубав избор, щом ще го шиеш с гобленов бод може и за твое улеснение да си купиш направо разграфена панама. Моя на такава го шие с гобленов бод и става добре. Това е моя съвет, но има дами които са много по-навътре в нещата и могат да дадат своя съвет :kissyou: .

Аз поръчвам от този сайт,а ако си софиянка направо в магазина.
http://www.8888bg.com/catalog.php?cid=96

Мила galina_iv, този сайт който си посочила е направо чудо! Регистрирах се в него и си реших всички проблеми с конците! Благодарна съм на такива добри хора като теб! :kissyou::kissyou::kissyou:
Големи трудности имах с намирането на конеца Крейник 032 #4, но тук, просто... нямам думи, намерих всичко което ми е нужно! Страхотна си! :gipsy:

Моето предложение е такова...
Когато те питат :
-Колко?
Казваш "едно число " ,ако реакцията е :confused:
казваш в "евро" ,ако пак е :confused:
казваш :-без ДДС, ако им се види МНОГО -
Да хващат иглата!:idea::kissyou:

?

Момичета, имате ли идея дали тези неща са на Хаед? Например този прекрасен Дядо Коледа го издирвам от три години. Поне да знам, ако е на Хаед ще има надежда де се намери някога.

той със сигурност е на ХАЕД,пускай ги в заявките може да изкочат от някъде:idea:

Здравейте. Искам и аз да ви покажа моя HEAD. Става бавно, но и аз нямам много време за шиене. Шия го с ДМЦ + Крейник на 25 count бяла панама.

Един от любимите ми!!! Става разкошен, поздравления :clap:
Браво и на останалите момичета които са се хванали да шият ХАЕД или са завършили започнат! :kissyou: И аз някой ден искам да ушия техен гоблен! :idea:

Здравейте, искам да ви покажа и моят HAED .Доста време мина от предишния етап ,но така се случи. За мен това са най добрите разработки на гоблени.Всичко което виждам тук е прекрасно .

Idzs,какво стана с този прекрасен гоблен?Следях етапите му до едно време,но после да спря да показваш....имаш ли развитие?Много бих искала да видя:kissyou:

Назад