Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ако някой може да сподели нещо с мен по повод на избора ми и крейника, ще съм много благодарна. Някой беше писал сайт за поръчка на конеца от чужбина, ще се помъча да го намеря и да се пробвам да си го поръчам.
Оле момичета причинихте ми болка в сърцето от както видях темата мисля за ХАЕ, намерих много схеми оригинални на фирмата в един англ сайт- избрах си за сега Sadness of Gaia- шил ли го е някой
може ли да се шие на 22 каута бяла- в упътването им пише, гобленов или кръстосан по избор
Покажи снимка! Но и без снимка - на 22 каунт се ши гобленов бод!
А аз си избрах да шия точно тази мацка понеже ми се стори най лесен.
Благодаря Nelly L за отговора, но определено ми се попари оптимизма, не заради теб разбира се, а заради това, че ми се вижда доста далеч във времето да ушия 7 HEDA
Определено вече се спях на нещо ново и доста интересно... Реших даже днес да ида и да си купя панамата за него - ще е 25 или 22 каунта българска бяла неразграфена, ще го шия с гобленов бод 1:1 и дано се получи това което е на картинката! :gipsy:
Пожелайте ми успех! :kissyou:
Аз поръчвам от този сайт,а ако си софиянка направо в магазина.
http://www.8888bg.com/catalog.php?cid=96
Здравейте. Искам и аз да ви покажа моя HEAD. Става бавно, но и аз нямам много време за шиене. Шия го с ДМЦ + Крейник на 25 count бяла панама.
Прекрасен избор!Пожелайте ми успех! :kissyou: