За любителите на HAED-Етапи

:clap::clap::clap: nina55 и аз се запалих по head от този гоблен, но за сега той е на заден план :oops:, става разкошен моите поклони.
Стефани захваналаси се с нещо чудесно и с нетърпение ще следя етапчетата ти.

На всички много :kissyou:

И от мен малко етапче .... доста бавно върви, но остават вече само 2/5!!!!

elito_willa, прекрасна е!:clap:
Малко ти остава! Ще имаш един перфектен гоблен на стената! Всяко едно бодче си заслужава!
Трудни са им гоблените, но резултатът е прекрасен!:kissyou:

Етапите на малката Милена

Нямах търпение да ви покажа тази красота на една моя приятелка!!Държа да уточня,че не го шия аз,но някога ще го ушия непременно!!!:idea:На живо е още по-хубав.Шие го на разграфена бг панама 22 каунтПреглед на прикачен файл 153748 Милена е на 20 години и и завиждам,че отрано е открила ХАЕД
Надявам се да ми се е получило с прикачването от радикала

kak4e, гобленът, който ни показваш, е страхотен! И много си права - голям късмет е да откриеш ХАЕД на 20 години.

Гоблена става страхотен.Някой казват че хаед се шие трудно,но незнам.Виждам резултатите и мн ми харесват.Браво на Милена.

и аз в последно време се запалих по хаед и дори си приготвям конци за един. този много съм го харесала,както и още няколко други.виждам ,че се получава прекрасен.поздравления за твоята приятелка.

Много е хубав! Браво на момичeто!:clap::clap:

Последно редактирано:
Фантастичен е!И аз много го харесвам и съм се заканила някой ден да си го ушия.А сега като го видях и то почти готов имам желанието да го захвана веднага.Браво на момичето за смелостта и търпението:clap:

Назад