Най - вероятно точно така ще направя - ще си ползвам разграфената панама. :clap: за помощта :kissyou:
Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Не знам дали точно тук тряба да попитам за това, но моля за помощЕто това е гоблена, който в момента си комплектовам и нямам търпение за започна. Оказа се обаче, че тук даже не са чували за панама , която е 25 каунта и единственото, което могат да ми предложат е разграфена българска или ариадна 16. Моля, дайте ми съвет :shy2: искам да го ушия с кръстат бод...
и аз да споделя опит за панамата, тя се различава по преплитането на нишките и Аида има различен вид преплитане от бълг. разграфена затова на Аида крастчетата много добре прилягат а на бълг. разграфена се шие с гобленов бод иначе през едно конеца така се промушва че става права линия а не кръстче - пробвай и ще разбереш какво искам да кажа, така правих един вълк и доста се поизмъчихНай - вероятно точно така ще направя - ще си ползвам разграфената панама. :clap: за помощта :kissyou: