Рисуван маникюр

Статус
Not open for further replies.
xaxaxaxaxaxax mersi . misleh 4e tuk temata e manikuri a ne pravopis . za da ne mi pravite zabelejki 6te pi6a na latinica , da ne draznq skarlet_x :)

За маникюр е, но е по-приятно когато не четеш някой пост по 10 мин., защото е неправилен или е на латиница, напълно подкрепям мнението :oops:

Ето нещо и от мен.

8d6f5ca15576.jpg

Ето и моят маникюр.Направиха ми декорацията в едно варненско студио.Доста време ме изкара, дори с лакочистител трудно ги изчистих.

nokti.jpg

эдравейте,,,,,,,,, аэ работя като маникюристка,,,,,, и искам да ви поэдравя эа чудесните декорации ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, :clap: :clap:
:-|
ето и една моя декорация :-| дано да ви хареса

TIN

:eek: Ау.... много са красиви тези маникюри особено пеперудките направо нямам думи :lady: От къде си мила:?: Ако си от Пловдив да се възползвам от услугите ти :)

ооо не тук има материал за цял салон, прекрасни са, не крия че преди време отделях доста време за да си направя маникюра перфектен, но вече не се занимавам толкова мн с него, важното е да има лаково покритие :)

Момичета,от самото начало разглеждам тази тема с огромен интерес и се възхищавам на вашият маникюр и страхотните идеи за декорацията му.Реших и аз да ви покажа един свой сполучлив опит на тема "Баба Марта".

Статус
Not open for further replies.
Назад