Рисуван маникюр

Статус
Not open for further replies.
Съобщението ми е излезнало веднъж без картинка, забравила съм да я прикача, ако може някой модератор да го изтрие :lady:

Ето и от мен нещо - това е маникюрът ми от понеделник насам, правих го с лентички за френски, а цветенцата са с щампите, като импровизирах малко :lady:

Ето и от мен нещо - това е маникюрът ми от понеделник насам, правих го с лентички за френски, а цветенцата са с щампите, като импровизирах малко :lady:

Мн е интересен, Лили:idea: Аз като си направя моя гледам колкото се повече дни да стоя, не ми се разваля:D
Като ми се поучукат връхчетата ма ноктите само тях повтарям лекичко:D ,че като знам колко работа ме чака ,ако ги разваля и почна наново всичко

Много е хубав, а на мен все нещо не ми става с тези щампи особенно с тъмната бойчка. :( :uhhhh:
Трябва някой път да си организираме среща.

Можеш ли да си снимаш щампичката и аксесоарите към нея и да ни ги покажеш да преценя дали мойте са същите.:kissyou:

Ако си си ги купила от онзи сайт, който е по-назад из страниците 100% са ни еднакви, нямам апарат в нас - когато имам гоблени приятелят ми ми ги снима, но са същите като на сайта, фигурките са от диск m2, всеки е номериран :lady:
На срещата в Пловдив Скарлет беше така мила да ми донесе нейния и да ми го покажe, понеже още се чудех дали да си го взема :) Иначе и при мен в началото не се получаваха - номера е наистина бързо да слагаш лака на щампата, тогава вече може да се забавиш малко, това е цялата работа, поне при мен когато го спазвам стават идеално :lady:

Между другото намерих това - мисля, че ще е полезно за всеки, който си е взел тези шаблончета :lady: Има ги на сайта на фирмата, но ги слагам и тук :) Това са примери само за някои, иначе имам подобни за всичките шаблони, ако някой иска може само да ми каже номера и аз ще сложа картинки и за този шаблон или ще му го пратя на лс :lady:

Да попитам и аз нещо относно тези щаблончета.Разгледах сайта,но не ми стана мн ясно.Поръчват се само шаблоните или и други работи.Видях това което донесе Скарлет на срещата,но не разбрах дали всичко е един комплект или са купвани поотделно :confused:

Да попитам и аз нещо относно тези щаблончета.Разгледах сайта,но не ми стана мн ясно.Поръчват се само шаблоните или и други работи.Видях това което донесе Скарлет на срещата,но не разбрах дали всичко е един комплект или са купвани поотделно :confused:

Може и по отделно , може и в комплект, разгледай сайта на фирмата;)
Според мен по-изгодно е да си ги вземе човек в комплект:), аз самата така си и поръчах;)

UnHandy, ако решиш да си поръчваш, недей от сайта, имат офис в Пловдив, ще си спестиш транспортните разходи поне :)

Вчера бях в офиса в Пловдив и нямаше всичко, което го показват в сайта. Аз лично си търсих подложка за шаблончето, но и бойчките бяха в ограничен вид.
Аз си поръчах по отделно нещата, но защото ми трябваха черна и сребриста бойчка, но найстина излиза по скъпо.:-|

Наистина няма всичко, има само някои неща, но все пак ги зареждат през определен период от време :)
Иначе понеже там продаваха и камъчета за декорация да ви питам те са еднократно ползване ли са или примерно може да се изчистят с лакочистител от лака и да се ползват за повече време :confused: Питам защото там бяха по 0.25 ст., което според мен си е доста... :shock:

И според мен е скъпо за еднократна употреба, обаче ми казаха една фирма за такива камъчета и изкуствени цветя в Пловдив на ул.Тодор Влайков №10 и ако не утре през следващите дни ще я посетя.:loveglasses:

единия маникур е моя а другия на приятелкатами. ни6то особено но далго време никои не беше писал и за това ххихихихих :)

mirawuchu :clap: този маникюр мн ми харесва, ако знаеш от кога се ма4а да се направя така ама се не се полу4ава :confused: . моляте да ми обясни6 как си се направила :)

Това е най лесния маникюр обаче си купи черен лак на EVRI за рисуване с тънка четка около 2,50лв. /мъчела съм се и с други но не ми става/.
Слагаш основния лак обилен и докато е мокър капваш капчици от черния става супер. Ако не ти стане ще го запиша като клипче и ще ти го пратя утре,:-| другиден.

mirawuchu мн ти благодаря :kissyou: като го пробвам веднага ще ти покажа как съм се скопосала хахахахахахахах
още веднай мерси :)

mirawuchu обещах че като изпробвам техниката ти 6те ти покайжа :) не6то не сам о4арована как ми се полу4и ,най много ми харесва парвия праст който направих(безименния) предполагам 4е следва6тия пат 6те стане още по хубаво :)

Статус
Not open for further replies.
Назад