Здравейте момичета
Поздравления за прекрасната тема:clap:
Невероятни красоти видях тук и научих много полезни неща. Аз също се увличам и съм любителка на красивия маникюр, а сега още повече се запалих по това. И в резултат на това веднага си купих малки стикерчета наподобяващи щампичките по вашия маникюр. Аз също от много години поддържам дълъг маникюр но имам един проблем. Когато ноктите ми пораснат повече от 5 мм ъгълчетата им се подвиват навътре и не стои добре. Има ли при вас такъв случай? Чувала съм, че ги укрепват с гел без удължители, но има и друго това не било много полезно за ноктите и ноктопластиката като цяло. Лакирването на ноктите е цял ритуал при мен
Ето някой правила, които задължително спазвам:!:
- Лакирвам на три пласта- всеки ден по един.
Използвам лакове на Орифлейм, Класик, Голдън Роуз- съхнат по бързо.
Не ми отнема много време да чакам да изсъхнат ноктите. Лака издържа по дълго време.
- Никога не суша лака със сешоар или друга въздушна струя. След лакиране отпускам ръцете си оставям ги в покой за момент от топлината ацетона сам се изпарява.
На клипчето където е показано щамповането на маникюра, дамата накрая си потопи във вода. На такова поне ми заприлича

Мисля, че водата също помага за по бързото изсъхване
Тази неделя ще си направя декорация на маникюра, ако намеря с какво да му направя снимка ще ви се похваля