ПРЕДСТАВЯНЕ

• Началник на темата Началник на темата Leti
  • Начална дата Начална дата
Здравейте,казвам се Ваня!Поздравявам всички Ви,за труда,уменията и търпението с което сте извезали този сайт.Надявам се тук да намеря много нови приятели.

Да ви се представя и аз!

Здравейте!
Казвам се Анелия,от Пловдив съм и много ми харесва да бродирам.Много се радвам,че ви открих!

Привет на всички

Аз съм от Перник,обожавам гоблените,мога по цял ден да шия или да разглеждам прекрасните творения:loveglasses:.Но имам един проблем в този сайт не ми излизат картинки някой може ли да ми обясни защо?:confused:

Здравейте!!!

Здравейте! :blueflow:

Sorry, I don't talk in bulgarian. But would like to become a new friend for all of YOU ;)
I'm from Ukraine, but living in Italy. I'm speaking english, italian, ukrainian, russian. So, you should choose which language we will use ;)

I have passion an embroidering about 2 years.
HERE are my works which I want to show.

Hope for nice hospitality and propose all my patterns HERE

Nice to meet all of YOU ;)

ЗДРАВЕЙТЕ РАЗГЛЕДАХ ФОРУМА И СТРАШНО МИ ХАРЕСА АЗ ИМАМ САМО 15 ГОБЛЕНА УШИТИ НЕ СЪМ ГОЛЯМА ГОБЛЕНАРКА НО МИ СЕ ИСКАШЕ С НЯКОИ ДА СПОДЕЛЯ , КОЙТО СЪЩО Е ЗАПАЛЕН ПО ГОБЛЕНИТЕ, ПОНЯКОГА ГИ ПОКАЗВАМ НА ХОРА КОИТО НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАТ ИЗОБЩО И МИ СТАВА НЕПРИЯТНО.:-|

Привет и от мен!

Привет на всички майстори и любители на гоблени във форума!Да се представя -казвам се Радка и съм от Асеновград.Бродирам от около 14години,но за известно време бях спряла поради проблеми с очите.От както намерих този форум се запалих с още по-голяма страст към гоблените,но или бродирам,или разглеждам вашите прекрасни творби и ми се иска да направя повечето от тях но....:(.Разглеждам го от около7-8месеца и сега реших и аз да покажа моите творби,малко са:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=241764
Надявам се да ви харесат.Желая приятен и успешен ден на всички :kissyou:

Здравствуйте!

Девочки! Очень рада с Вами познакомится! Болгарского языка я, к сожалению, не знаю, но русский немного похож. Думаю, что мы найдём общий язык. Рада, что в теме "Vervaco" дали ссылку на мой альбом.

Здравствуйте!

Принимаете новичков? Я из России, давно видела Ваш сайт, но только сейчас зарегистрировалась. Очень хороший и красивый сайт. Языки наши очень похожи. Всем красивых крестиков:baby::

Привет!

Не зная дали имам правото да се запиша и аз в този форум,тъй като съм ушила едва един гоблен:shy2:
Но пък за сметка на това така се зарибих,че всяка свободна минутка прекарвам в ровене по сайтове,за да търся повече информация за това уикално-занимателно изкуство!:loveglasses:
Ще се радвам да комуникирам с вас,макар,че сигурно ще съм досадна с въпросите си на новобранец!:shy2:
С поздрав: Руми

Здравейте,казвам се Петя.На 30 години.Омъжена съм от 5 години и имам момиченце на 3г. и 8м.Снимката на аватара е нейна.Шия от 10 години,но в момента работя и нямам време да шия.Сега съм започнала Пътя към църквата 1:4.Приятно ми е да гледам гоблените ви,много са красиви.:kissyou:

Благодаря за топлото посрещане!Не след дълго ще науча всичко.

Влагодаря.Нещо на последък ме понамързява,но ще вляза във форма.Имам около 15 ушити,ще ги покажа когато се науча да качвам файлове.

Последно редактирано от модератор:
Здравейте на Всички.
Казва се Нели. От малък град към, на 38 години.Нова съм, шия отскоро имам ушити само два гоблена, но не знам още как да ги покажа. Надявам се, че някои ще ми помогне.

Здравейте

Здравейте,казвам се Магдалена,на кратко-Маги.Имам дъщеря на 10 месеца,а гоблени шия от 7-ми клас.Сега съм на 33 години и мисля ,че хобито ми се е превърнало в начин на почивка и развлечение.Много искам да си пиша с вас от форума и да разменяме модели и опит.Готова съм да помогна на всеки,само да се науча да качвам схеми,ако ли не съм готова да ги изпращам и чрез бълг.пощи.Може да ми пишете на мейла ми dr.petkova1975@abv.bg,

Здравейте и от мен. :blueflow:
Казвам се Кристина и съм от Русе на 23 години съм. От една година бродирам гоблени и съм вече пристрастена към тях ..... страшно много ми харесва да се занимавам с това. Надявм се и аз да успея да пусна някой снимчица на работите ми. Благодаря ви че сте създали този сайт, където хора с еднакви интереси могат да общуват.;) Весел ден!

Благодаря Ви момичета за всички топли дими :flower: !
Със сигурност вече ми харесва тук, а и има толкова много интересни неща. Вече си избрах и няколко схеми от вашия информационен ресурс. Радвам се че Ви има ..... Пожелавам Ви успешен ден :angel:

Последно редактирано от модератор:
hello

:hello:Здравейте,аз съм Маги,в момента съм по майчинство,а иначе съм лекар по дентална медицина/според Европейската номенклатура/.Отдадена съм на това хоби от 6-ти клас,т.е. от 19-20-години с прекъсвания.Имам доста изработени неща,но дано скоро се науча да качвам снимки на сайта и ще ви ги покажа.Надявам се да намеря много полезни неща тук и да си помагаме взаимно.Имам много послушна,за сега,дъщеря на 10 месеца,която все още ми позвзлява да шия.

Здравей и от мен, аз съм от няколко дена във форума, но открих доста интересни неща и съм просто изумена. Прекарвам си чудесно времето тук.... пък всички са толкова мили, че думи нямам .........

Здравейте!

Казвам се Фатме, по професия съм счетоводител. Шия гоблени от скоро.
Първият ми гоблен е от "Милена стил" - "Горска хижа". Уших го за два месеца. Сега шия "Нежна утрин" на "Гобелинс", много е красив, но е с много цветове и се шие много бавно,надявам се да го ушия за една година.:baby:

Привет и от мен

Здравейте, казвам се Надя и съм от София. Сега съм в майчинство, и покрай бебето нямам много време за шиене. Но докато разглеждах красотите, които сте качили във форума пак ми се прииска да пошия.:greeneye: Сега шия "Буря на лунното езеро", но малко ми е поомръзнал. Вчера докато разглеждах тук си харесах и свалих схемата а едно дръвче, така че започвам с него, а другия малко ще почака.:idea:
Е това е за сега. Лек и спорен ден на всички!

Здравейте

Здравейте,казвам се Антония и съм от Казанлък.На 27г.съм и имам син на 5г.В момента шия "Коне на водопой".Е това е засега:kissyou:

Здравейте и от мен

Здравейте, казвам се Катерина, на 20г. съм и шия от 7-8 години. Харесва ми форума ... Утре ще гледам да кача и малко снимки - на мои гоблени и на майка ми :)

Радвам се да се запознаем

Здравейте на всички! Поканена съм тук от една ваша съфорумка Doris, за което много и благодаря! А сега за мен: казвам се Юлия от Варна съм. Главно се занимавам с цветя, но имам страшно много хобита главно изработване на различни декорации, това е и поводът да попадна тук. В момента шия коледни минита са подаръци и за продаване.
Ето линк на нещата, които в момента правя, а назад са останалите, които са ми хоби: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=179381&pid=9009237
Надявам се, че ще си бъдем полезни взаимно. Желая страхотна седмица на всички :kissyou:

Назад