Ъгълчето на Polinabg

Всичките гоблени са прекрасни! Възхищавам се на целия труд, който си вложила и на красотата, която се е получила! :)

Гобленът,с който участвах в анонимния конкурс.Допълнение към специалната ми колекция по картини на любими художници.Този го правих по картина на Rosemary Millette.

Твоят гоблен е моят фаворит от конкурса!!!:clap:
Въпреки, че и аз участвах, НЕ гласувах за себе си, а за твоя и във форума и на срещата!!!:loveglasses:
Едва сега разбирам, че е твоя лична разработка и съм още по-впечатлена/ меко казано/. Прекрасен е и искам схемата ако е възможно...........:kissyou:

Снимката не може да покаже красотата на гоблена както да го видиш на живо. Видях го в Стара Загора и много ми хареха :clap::clap::clap:

Браво

Много свеж гоблен и много хубави цветове :clap:Още един и ще стане триптих :idea:

Поли, досега не бях надниквала в ъгълчето ти :-|
Страхотни неща си натворила :clap:
Не зная как е в твоя край, но при мен най-висшата форма на признание е: ЕВАЛА!
Ще надничам пак в страничката ти, за да се радвам на това, което правиш. :yes:

Още едно коледно дребосъче.Такъв контур през живота си не бях правила.Толкова е крив,че хората си мислят,че е умишлено.

Последният, завършен през миналата година.Най-твърдата панама,на която съм шила.Беше колосана с нещо,което не се изпра дори и на третия път.Накрая при гладенето се отдели като люспа.

Последно редактирано:
Назад