Ъгълчето на Polinabg

Страхотни са, надявам се да ги видим в Стара Загора! А може ли да попитам за гоблена с испанката имаш ли схема?

Ами тя всъщност е аржентинка от Буенос Айрес.Схемата е моя,правих я по една картина на Fabian Perez.Другата също-по картина на Jennifer Janesko.Обожавам някои от съвременните художници и реших да си направя колекция от гоблени по техни картини. Картините са със защитени авторски права. На този етап са само за лична употреба.

Благодаря много за отговора и поздравления за труда ти, а може ли само да ми кажеш размера и с колко цветове си направила схемата?

Браво,успяла си да изчистиш цветовете до толкова малко ! Питам от любопитство,защото напоследък се навъдиха много дизайнери,които обаче не си изпипват нещата, гоблените са малки като размери с много цветове,например този твоя сигурно щеше да е със 100 цвята, с много единични бодчета. Затова ми беше интересно да разбера. Още веднъж поздравления.

Поздравления за рамкираните гоблени(така и не успях да видя останалите)-за разработката на схемите и за изпълнението!Аржентинката силно ме впечатли!:clap:

Гобленът,с който участвах в анонимния конкурс.Допълнение към специалната ми колекция по картини на любими художници.Този го правих по картина на Rosemary Millette.

Последно редактирано:
Браво, Поли!!!!!! Истинска прелест!!! Поздравления за разработката, справила си се блестящо!:kissyou:

.тези ,които си им разработила сама схемите също са супер,особено танцьорката ,която очевидно иска повече изпипване.

Е няма накъде за повече изпипване :idea:Гоблена е разкошен, майсторски разработен и ушит! На живо е прелест!!!!! Снмките избщо не могат да се приближат до реалността. Още веднъж БРАВО!!!!

Поли много съм впечатлена от гоблените ти! Направо не знам как си успяла да ги направиш от картини. Толкова са трудни и същевременно толкова красиви! Моите адмирации за труда ти! :clap:

Поли, колекцията ти е много разнообразна, прекрасни гоблени! Гоблена от анонимния конкурс е уникален! Поздравления !!!

Тук има все уникални красоти! Страхотни са всички изработки! Браво за испанката!!!!!!!!!!! :clap::clap::clap::clap:

Назад